Home Te Huur Huis 8930 Menen
J. en M. Sabbestraat 118
Kaart

J. en M. Sabbestraat 118

8930 Menen Huis Te Huur
125 m² perceel

Ben je op zoek naar een charmante bel-étage woning te huur, in de nabijheid van handelszaken, scholen, parken en belangrijke verkeersverbindingen? Dan is dit de perfecte woning voor jou.

Bij binnenkomst worden je op de eerste verdieping de authentieke elementen in de leefruimte meteen duidelijk: deze geven karakter aan de woning. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich een uitnodigende kitchenette met uitzicht op de buitenomgeving. Deze verdieping omvat ook een badkamer, ruim uitgerust met douche, wastafel, toilet, een gloednieuwe doorstroomverwarmer en handdouche.

Op de gelijkvloerse verdieping vind je de garage, uitgerust met een sectionale poort, en een ruime, droge kelder. Ook de volledig ingerichte keuken en een gezellige patio die leidt naar een pittoreske stadstuin maken hier deel van uit.

De tweede verdieping bestaat uit twee zeer ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer (aan de straatzijde) biedt nog de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. Als extra bonus zijn alle ramen voorzien van nieuw PVC-schrijnwerk en super isolerende beglazing, wat zorgt voor een hoge energie-efficiëntie (u-waarde 1.0).

Interesse in deze woning? Mail dan je laatste drie loonstroken en je ID-kaart naar huren@immolietaer.be. Zonder deze informatie kunnen we je aanvraag helaas niet verwerken. De woning is beschikbaar vanaf 01/06/2024.

* * *

J. en M. Sabbestraat 118 - 8930 Menen - Graag een bezoek voor deze woning? Stuur een mailtje met de loonfiches van de laatste 3 maanden + ID kaart naar huren@immolietaer.be Zonder deze informatie behandelen wij uw aanvraag niet.

Deze charmante bel-étage woning is gelegen vlakbij enkele handelszaken, school, park en belangrijke invalswegen!

De 1e verdieping geeft toegang naar de leefruimte alsook naar de gelijkvloerse verdieping.

In de leefruimte werden de authentieke elementen bewaard die het karakter vormen van de woning. Aansluitend aan de leefruimte is er een kitchenette met zicht naar buiten. Verder op dit verdiep is er de badkamer uitgerust met douche, lavabo en toilet. De badkamer beschikt over een nieuwe doorstromer én een nieuwe handdouche!

Het gelijkvloers bestaat uit de garage met sectionale poort, ruime droge kelder. Verder hebben we de geïnstalleerde keuken met patio die toegang geeft tot de gezellige stadstuin.

De 2e verdieping is voorzien van twee zeer ruime slaapkamers. Er is de mogelijkheid om de ruimste slaapkamer (straatkant) op te splitsen. Zo kan je een 3e slaapkamer creëren.

Extra informatie:
- Alle ramen werden vernieuwd met nieuw PVC schrijnwerk en super isolerende beglazing met een u-waarde 1.0.

VRIJ VANAF 01/06/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
125 m2
Referentie
A1J-LDNV9UI7
Makelaar Code
3690905
EPC Waarde
365 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220602-0001929900-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€650 / Immo Lietaer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com