Home Verhuurd Huis 9820 Merelbeke
Bergstraat 47-1-2
Kaart

Bergstraat 47-1-2

9820 Merelbeke Huis Verhuurd
2 slaapkamers
€1.050

Dit lichtovergoten appartement, gelegen nabij de centra van Merelbeke en Gent, is een pareltje voor wie houdt van het stadsleven in combinatie met het comfort van thuis. Het appartement heeft twee slaapkamers, twee terrassen, een private garagebox en een autostaanplaats.

De garagebox en autostaanplaats bevinden zich discreet aan de achterkant van het gebouw, waar ook een gemeenschappelijke ruimte is voorzien voor huishoudelijk afval.

Vanuit de gemeenschappelijke inkomhal betreedt u het appartement. De privé-inkomhal leidt u tot het gastentoilet met vestiaireruimte, maar ook naar de open en fraai ingerichte leefruimte. Hier vindt u een volledig uitgeruste keuken met werkeiland, kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Een praktische opbergruimte sluit hierop aan.

Via de trap in de leefruimte bereikt u de eerste verdieping waar de twee slaapkamers zich bevinden, alsook een complete badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad. Een grote meerwaarde zijn de twee terrassen die het appartement rijk is, ideaal om heerlijk te ontspannen.

Kortom, dit appartement is de perfecte thuisbasis voor wie graag de natuur of het bruisende stadsleven opzoekt. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een bezichtiging plannen? Registreer dan snel via de knop 'plan een bezoek'.

* * *

Bergstraat 47-1-2 - 9820 Merelbeke - Lichtrijk appartement met 2 terrassen, garagebox en privatieve autostaanplaats
Nabij het centrum van Merelbeke en centrum Gent treft u dit lichtrijk appartement (type 2 slaapkamers) met 2 terrassen, garagebox en privatieve autostaanplaats!
De garagebox en privatieve autostaanplaats bevinden zich achteraan het appartementsgebouw alsook de gemeenschappelijke ruimte voor huishoudelijk afval.
De gemeenschappelijke inkomhal brengt u naar het desbetreffende appartement. De privatieve inkomhal verschaft u toegang tot het gastentoilet met vestiairekast en tot de leefplaats met open ingerichte keuken die voorzien is van een werkeiland met ontbijtfunctie, kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwas en combi-oven. Aansluitend vindt u ook een praktische opbergruimte. De traphal naar de 1ste verdieping bevindt zich in de leefplaats en brengt u naar de 2 slaapkamers en ingerichte badkamer voorzien van douche, wasmeubel voor dubbel gebruik en ligbad.
Grote troef is de aanwezigheid van 2 terrassen waar het zalig vertoeven is.
Een ideale uitvalsbasis voor elk wie graag het groen of de stad opzoekt.
Wenst u een bezoek in te plannen? Registreer u dan snel via de knop ‘plan een bezoek’



Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Huis
Referentie
RUQO3L621BI0
Makelaar Code
18412
EPC Waarde
145 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.050 / Infinimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com