Home Verhuurd Huis 9820 Merelbeke
Hundelgemsesteenweg 1204
Kaart

Hundelgemsesteenweg 1204

9820 Merelbeke Huis Verhuurd
239 m² wonen
3000 m² perceel
4 slaapkamers
€2.100

Ontdek deze prachtige nieuwbouwvilla, gelegen in het idyllische Munte, een deelgemeente van Merelbeke. Met een bouwjaar van 2021 en inclusief meubilering, biedt deze woning een modern en comfortabel woongenot.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u met een handige vestiairekast. Deze leidt naar de charmante woonkamer, uitgerust met massief parket. De aangrenzende keuken is een echte blikvanger dankzij het kookeiland. De keuken geeft ook toegang tot een afgesloten kantoorruimte en een bijkeuken/berging. Vanuit de ruime leefruimte heeft u een prachtig uitzicht op het uitgestrekte terras en de weelderige tuin.

Op de bovenverdieping vindt u vier slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche, evenals een dressing met op maat gemaakte inbouwkasten. Daarnaast is er nog een tweede badkamer en een apart toilet op deze verdieping.

Deze lichte woning, afgewerkt met hoogwaardige materialen, is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. Een regenwaterput is aangesloten op de toiletten en de wasmachine, wat een positieve invloed heeft op de energiekosten.

Kortom, deze energiezuinige villa is een echte parel en beschikbaar vanaf 1 juni 2024.

* * *

Hundelgemsesteenweg 1204 - 9820 Merelbeke - Deze nieuwbouwvilla is gelegen in het landelijke Munte, deelgemeente van Merelbeke, met weidse vergezichten. De woning werd gebouwd in 2021 en de meubels worden mee verhuurd met de woning. De inkomhal met vestiairekast brengt ons naar de charmante woonkamer voorzien van massief parket. Aansluitend bevindt zich de prachtige keuken met kookeiland. De keuken biedt ook toegang tot een afgesloten bureauruimte en bijkeuken/berging. De ruimte leefruimte kijkt uit naar het schitterend terras met bijhorende uitgestrekte tuin. De bovenverdieping telt 4 slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een aansluitende badkamer, bestaande uit toilet, dubbele lavabo en inloopdouche, en dressing met opmaat gemaakte inmaakkasten. Verder bevindt er zich ook nog een tweede badkamer en afzonderlijk toilet op deze verdieping. Deze lichtrijke woning, afgewerkt met hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit, is voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. Verder is er ook een regenwaterput aangesloten op de toiletten en de wasmachine. Kortom deze energiezuinige woning is een echte parel met een zeer gunstig effect op de energiekosten. De woning is bewoonbaar vanaf 1 juni 2024.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 2.100
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
3000 m2
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
X0VE-F1IFNKF
Makelaar Code
8176254
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€2.100 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com