Kaart

2250 Olen Huis Te Huur
122 m² wonen
3 slaapkamers

Deze prachtige energiezuinige en recent gebouwde woning, voorzien van drie slaapkamers, is rustig gelegen aan de verbindingsweg tussen Herentals en Noorderwijk, vlakbij het centrum. Bovendien zijn alle huishoudelijke faciliteiten in de directe omgeving aanwezig en kan je de omliggende gemeenten en de E313 snel en gemakkelijk bereiken.

Bij binnenkomst ga je door een inkomhal, voorzien van een gastentoilet, rechtstreeks naar de heldere leefruimte. Daar aangekomen vind je een open keuken die tot in de puntjes is afgewerkt en volledig geïnstalleerd. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel natuurlijk licht en krijg je toegang tot het aangelegde terras. Naast de keuken is er ook een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Een trap leidt naar de eerste verdieping waar drie lichte slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel zich bevinden. Deze badkamer heeft ook natuurlijke lichtinval. Ook is er op deze verdieping een apart toilet. De woning beschikt bovendien over een royale tuin en een carport aan de achterkant van de woning.

Dit luxe nieuwbouwhuis onderscheidt zich door zijn hoge comfortniveau en kwalitatieve afwerking. Het is instapklaar en heeft een laag energieverbruik, zoals wordt bewezen door de EPC-score. Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024. Een ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en energiezuinige woning in een rustige omgeving.

* * *

Prachtig energiezuinige en recente bouwwoning met 3 slaapkamers
Ligging: Rustig gelegen toch vlakbij het centrum gelegen op de verbindingsweg tussen Herentals en Noorderwijk. Tevens zijn alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving en zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E313 zeer vlot te bereiken.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, open keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer, carport en tuin
Beschrijving: We betreden deze ruime energiezuinige woning via de inkomhal met gastentoilet. Hierna komen we uit in de lichtrijke leefruimte. Aansluitend is de open keuken, deze is hoogwaardig afgewerkt en is volledig geïnstalleerd. Hier heeft men ook veel lichtinval door de grote ramen, en kan men ook het verhard terras betreden. Verder aan de keuken bevindt zich de berging, hier is aansluiting voorzien voor wasmachine- droogkast. Op de eerste verdieping vinden we drie lichtrijke slaapkamers. Verder een badkamer met natuurlijk licht, voorzien van een douche en wastafel. Op de eerste verdieping heeft men ook een apart toilet.  De woning beschikt over een mooie ruime tuin, tot slot is er nog een carport aanwezig achteraan de woning.
Kortom, een luxe nieuwbouwwoning met alle comfort en hoogwaardige afwerking. 
Bijzonderheden:- Instapklaar- EPC- Beschikbaar vanaf 01/08/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
61G3M-TV7WFS
Makelaar Code
143866
EPC Waarde
15 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.350 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com