Kaart

Borrestraat 6

3040 Ottenburg Huis Te Huur
200 m² wonen
5 slaapkamers

Ontdek deze energie-efficiënte villa in een rustige, doodlopende straat in Ottenburg (Huldenberg). Met zijn vijf slaapkamers en nabijheid tot GSK is het perfect voor een groot gezin of professionals. Dankzij de goede verbindingen naar Brussel en Leuven, ben je nooit ver van het stadsleven verwijderd.

Deze woning onderscheidt zich door zijn eco-vriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen, een D-ventilatiesysteem en een warmtepomp. Op de eerste verdieping, op tuinniveau, vind je een ruime woonkamer van 52m² die uitkomt op een prachtige tuin. De volledig uitgeruste keuken en aparte wasruimte maken het plaatje compleet.

Het straatniveau herbergt vier comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad, en twee ingebouwde wastafels. Een apart toilet en berging zijn ook aanwezig. De tweede verdieping beschikt over een extra slaapkamer met douche.

Extra's zijn onder andere een ruime garage met automatische poort, vloerverwarming, waterverzachter en recent geschilderde binnenmuren. Deze woning is in uitstekende staat en klaar om je nieuwe thuis te worden.

* * *

Borrestraat 6 - 3040 Ottenburg - Energiezuinige villa met 5 slaapkamers rustig gelegen in doodlopende straat in Ottenburg (Huldenberg), niet ver van GSK en met een goede connectie naar Brussel en Leuven. De woning is voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D en een warmtepomp. Eerste verdieping (tuinniveau): Zeer ruime leefruimte van 52m² die uitgeeft op prachtige tuin, volledig ingerichte keuken (11m²) en aparte wasruimte (3m²). Gelijkvloers (straatniveau): Nachthal (6m²), 4 slaapkamers (14m², 12m², 12m² en 11m²), badkamer (8m²) (douche, ligbad, 2 ingebouwde wastafels), apart toilet, berging (3m²). Op de tweede verdieping is er een vijfde slaapkamer met douche. Overige informatie: Ruime garage (45m²) met automatische poort, vloerverwarming, waterverzachter, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, alle binnenmuren werden geschilderd. Woning in uitstekende staat!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.950
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
4GXWNGPSKVPB
Makelaar Code
356204
EPC Waarde
86 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
3011881
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.950 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com