Home Te Huur Huis 3040 Ottenburg
Leuvensebaan 17
Kaart

Leuvensebaan 17

3040 Ottenburg Huis Te Huur
425 m² wonen
2.045 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, energiezuinige villa in het vredige Ottenburg. Met vier slaapkamers, een kantoor, zwembad en ruime garages die zich uitstrekken over een oppervlakte van ongeveer 425 vierkante meter, is dit een perfecte gezinswoning. De woning ligt op loopafstand van winkels en openbaar vervoer en is gevestigd op een adembenemend perceel van ongeveer 20 are.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal van 7 vierkante meter, die leidt naar een aparte wc en een kantoor/gastenkamer van 12 vierkante meter. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en beschikt over houten vloeren en een gashaard. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een oven, combi-oven, stoomoven, vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat.

Op de eerste verdieping vindt u een grote nachthal met ingebouwde kasten, een master slaapkamer met dressing en ruime badkamer, en drie extra slaapkamers met een tweede douchekamer. De tweede verdieping biedt een speelkamer met toegang tot twee zolderruimtes, ideaal voor extra opslag.

De kelderverdieping herbergt een ruime garage met automatische poort en een grote kelder met regenwaterpomp, waterverzachter en wc. De prachtig aangelegde tuin, ideaal georiënteerd en omheind, beschikt over een groot terras met zwembad en poolhouse.

Deze woning is uitgerust met tal van extra's zoals een super EPC (label B), regenwaterput voor wc's en tuin, screens op de ramen bedienbaar via domotica, gashaard, alarm, waterverzachter, camera's, airco in de slaapkamers en reeds aanwezige verlichting en gordijnen. Een topwoning op een rustige locatie, nabij het centrum van Ottenburg, Wavre (GSK) en Leuven!

* * *

Leuvensebaan 17 - 3040 Ottenburg - Prachtige energiezuinige villa gelegen in het rustige Ottenburg, met 4 slaapkamers, bureau, zwembad en ruime garages met een totale oppervlakte van +/- 425m², op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer op een prachtig perceel van +/-20 Are! Gelijkvloers: Inkomhal (7m²) met apart wc en toegang tot de bureau/gastenkamer (12m²). Ruime woonkamer met veel licht, houten vloeren en gashaard die toegang geeft tot de volledig uitgeruste keuken en eetkamer (32m², oven, combi oven, steamer, vaatwasser, koelkast en kookplaat (inductie) met dampkap), bar met krukjes, ontbijthoek, tv, etc! Wasplaats/bijkeuken (7m²) met aansluitingen voor wasmachine en cv op gas. 1e verdieping: Grote nachthal met ingemaakte kasten, master bedroom (15m²) met dressing (7m²) en ruime badkamer (11m²) met bad, douche, 2 wastafels in meubel en wc. Verder nog 3 slaapkamers (14m², 14m² en 10m²) met 2e douchekamer (5,5m² met douche, 2 wastafels in meubel en wc). 2e verdieping: Speelkamer (13m²) met toegang tot 2 zolderruimtes, in totaal 20m² extra berging. Kelderverdieping: Ruime garage (55m²) met automatische poort met plaats voor 2 wagens, grote kelder (40m²) met regenwaterpomp, waterverzachter en wc. Tuin: Ideaal georiënteerde en omheinde tuin op een perceel van +/-20 are, groot terras (40m²) met zwembad en poolhouse, gelegen in een oase van rust! Extra informatie: Super EPC (label B), regenwaterput voor wc's en tuin, screens op de ramen te bedienen via domotica, gashaard, alarm, waterverzachter, camera's, airco in de slaapkamers, alle verlichting en gordijnen reeds aanwezig. Kortom een topwoning, met voldoende ruimte gelegen op een rustige locatie, vlakbij centrum Ottenburg, Wavre (GSK) en Leuven!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.600
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
2.045 m2
Bewoonbare oppervlakte
425 m2
Referentie
B19100QBMREW
Makelaar Code
356308
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2686742-RES-1
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€2.600 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com