Kaart

Dorpsstraat 73

3050 Oud-Heverlee Huis Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante halfopen woning, gelegen in een rustige omgeving maar toch dichtbij openbaar vervoer. Stap binnen in de lichte en ruime woonkamer met een prachtige vloer en uitzicht op de tuin. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met een koelkast, diepvries, oven, kookplaat, dampkap en spoelbak. Vanuit de keuken heb je toegang tot de indrukwekkende tuin, een ideale plek om te ontspannen. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging met wasmachineaansluiting en extra opslagruimte. Het huis beschikt ook over een gastentoilet op de begane grond en een ruime kelder.

Op de eerste verdieping vind je twee volwaardige slaapkamers, een bureau en een badkamer met douche, toilet en een wastafel.

Het pand is per direct beschikbaar voor lange termijn verhuur tegen een maandelijkse huurprijs van 1075 euro. Alle verbruikskosten zijn individueel.

In de nabije omgeving vind je winkels, openbaar vervoer en verschillende recreatiemogelijkheden, allemaal op loop- of fietsafstand.

Voor een bezichtiging kan je een aanvraag indienen via www.living-stone.be!

* * *

Dorpsstraat 73 - 3050 Oud-Heverlee - Gezellige halfopen bebouwing op een rustige locatie vlakbij openbaar vervoer.

Via de inkomhal, betreden we de lichtrijke leefruimte met prachtige vloer met zicht op de tuin. Aansluitend is er een volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van een koelkast en diepvries, oven, kookplaten, dampkap en spoelbak. Via de keuken is er toegang naar de fantastische tuin. Naast de keuken is ook een hele grote berging waar de aansluiting voor de wasmachine is. Deze grote berging biedt ook extra opbergruimte. Op de gelijkvloers is er een gastentoilet.
Dit huis is van een ruime kelder voorzien.
De tuin biedt dit huis de perfecte plaats om tot rust te komen. Er is ook een tuinhuis waar tuinspullen gestockeerd kunnen worden. 

Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een bureau en een badkamer met douche, WC en een enkele lavabo.

De huurprijs bedraagt 1075 euro per maand. Alle verbruik is individueel.
De woning is onmiddellijk beschikbaar.
Type huurcontract: lange termijn

Winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden liggen op wandel- en fietsafstand.

Bezoek enkel aan te vragen via www.living-stone.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.075
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SY0AT8RTJ8MR
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€1.075 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com