Home Verhuurd Huis 8460 Oudenburg
Bekestraat 24-A
Kaart

Bekestraat 24-A

8460 Oudenburg Huis Verhuurd
3 slaapkamers
€1.050

In het gezellige Oudenburg, vlakbij de markt, vind je deze moderne halfopen nieuwbouwwoning te huur. Ideaal voor wie op zoek is naar comfort en ruimte. Op de gelijkvloerse verdieping word je verwelkomd in een inkomhal met apart toilet. Via deze inkomhal bereik je de ruime leefruimte die naadloos aansluit op een open keuken, uitgerust met alle moderne voorzieningen die je maar kunt wensen. Een schuifraam biedt je toegang tot de tuin van 130m². Deze tuin, nog aan te leggen, heeft een handige waterkraan en elektriciteit voorziening. Naast de keuken beschikt het gelijkvloers over een praktische berging met diverse aansluitingen, alsook een carport voor je voertuig.

De eerste verdieping huisvest drie slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer inclusief inloopdouche, bad, dubbele lavabo en toilet. Bovendien biedt de afgewerkte zolder extra opslagmogelijkheden.

De woning is reeds volledig geschilderd en klaar om bewoond te worden. Bovendien wordt er binnenkort gestart met de aanleg van de tuin. Duurzaam wonen? Zeker, dankzij vloerverwarming op een warmtepomp en 8 zonnepanelen. Een regenwaterput van 10.000L draagt bij aan het milieubewustzijn.

Aan een EPC van 23kWh/m² merk je dat deze woning uitblinkt in energiezuinigheid. Voor een huurprijs van € 1.050,00 per maand is dit pareltje meteen beschikbaar. Referentie: OU25101.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bekestraat 24-A - 8460 Oudenburg - Te huur: moderne halfopen nieuwbouwwoning in de nabijheid van de markt van Oudenburg.
De gelijkvloerse verdieping omvat een inkom met apart toilet, ruime leefruimte met schuifraam naar de tuin, een open keuken met moderne voorzieningen, een berging met diverse aansluitingen, en een carport. De nog aan te leggen tuin van 130m² is uitgerust met elektriciteit en een waterkraantje.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer is compleet uitgerust met een inloopdouche, bad, dubbele lavabo en toilet. De afgewerkte zolder biedt extra opslagruimte.

De woning is volledig geschilderd en de tuin wordt nog aangelegd. Vloerverwarming (op warmtepomp) en regenwaterput voorzien van 10.000L. 8 zonnepanelen. EPC 23kWh/m² - Huurprijs: € 1.050,00 /maand. Onmiddellijk beschikbaar. (Ref: OU25101)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Referentie
O-O7BU1NEP0X
Makelaar Code
OU25101
EPC Waarde
23 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
35014-G-OMV-2022006116/EP09368/A001/D02/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.050 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com