Kaart

De Koel

3900 Overpelt Huis Te Huur
2100 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze aantrekkelijke winkelruimte te huur in het levendige centrum van Pelt, gevestigd in het nieuw ontwikkelde winkelcomplex, De Koel. Deze casco opgeleverde ruimte biedt flexibiliteit in grootte, met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende oppervlaktes, afhankelijk van uw behoeften. Met een totale oppervlakte van 3 x 700 m² is er volop ruimte voor diverse commerciële activiteiten.

De locatie van deze winkelruimte is ideaal, omringd door bekende merken zoals Jumbo, Vatana, Albert Heijn en Tom & Co. Dit zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, wat het voor klanten gemakkelijk maakt om uw winkel te bereiken.

Deze commerciële ruimte biedt een unieke kans om uw bedrijf te laten groeien en uw merk te vestigen in een bruisende gemeenschap. Enkele van de voordelen van deze ruimte zijn de snelle beschikbaarheid, ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

* * *

De Koel - 3900 Overpelt - Te huur: retailpand te Pelt!
Gelegen in het bruisende hart van Pelt, bieden wij een aantrekkelijke winkelruimte aan in het nieuw ontwikkelde winkelcomplex aan De Koel.
Het pand wordt casco opgeleverd en u kan kiezen welke oppervlakte u wil huren.
Met een totale oppervlakte van 3 x 700 m², biedt deze ruimte flexibele mogelijkheden voor diverse commerciële activiteiten.
Of u nu de voorkeur geeft aan een volledige huur of een deel van de ruimte, wij kunnen aan uw behoeften voldoen.
De locatie van deze winkelruimte is werkelijk uitstekend. Met prominente buren zoals Jumbo, Vatana, Albert Heijn en Tom & Co, kunt u profiteren van een constant stroom van potentiële klanten.
Bovendien is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar, wat het gemakkelijk maakt voor uw klanten om uw winkel te bereiken.
De commerciële ligging van deze ruimte biedt een unieke kans om uw bedrijf te laten groeien en uw merk te vestigen in een levendige gemeenschap.
Troeven:
- Snel beschikbaar!
- Ruime parking!
- Goede bereikbaarheid!
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.
Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke ambities.


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
2100 m2
Referentie
9BU5YKVK2HOM
Makelaar Code
3498
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
-- / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com