Home Te Huur Huis 3990 Peer
Zuidervest 28
Kaart

Zuidervest 28

3990 Peer Huis Te Huur
125 m² wonen
166 m² perceel
3 slaapkamers

In het hart van Peer, op de voormalige site van Agnetendal, vind je een reeks moderne woningen aan de buitenrand van de "Spijbelveld" verkaveling. Deze woningen, die zich sieren met het BEN-label, liggen langs de Vesten en bieden een woonervaring die bijna-energieneutraal is. Dankzij hun doorgedreven isolatie en innovatieve technologie, verbruiken ze minimale energie terwijl ze hernieuwbare energie produceren - perfect voor energiebewuste huiseigenaren.

Eén van deze woningen is LOT 15, een gesloten bebouwing met een ruime woonkamer, keuken, en een slaapkamer met ensuite badkamer op het gelijkvloers. De woning heeft een oppervlakte van 125 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers in totaal. De lichte leefruimte, volledig uitgeruste keuken, en badkamer met douche en apart toilet zorgen voor een comfortabele levensstijl. Daarnaast geniet je ook van vloerverwarming en zonnepanelen, en een tuin op het zuidoosten. Een carport en aparte buitenberging bieden voldoende opslag en parkeermogelijkheden.

Bovendien kunnen we je helpen met de verkoop van jouw huidige woning voor een naadloze overgang naar je nieuwe thuis. Voor meer informatie of om een bezichtiging ter plaatse te regelen, bezoek onze website www.jansenrealestate.be en klik op de knop 'bezoek aanvragen' bij de woning. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* * *

Zuidervest 28 - 3990 Peer - In het centrum van Peer ter hoogte van de voormalige site van Agnetendal zijn woongelegenheden gebouwd aan de buitenzijde van de Vesten in de verkaveling "Spijbelveld" .
De woningen zijn BEN -woningen en hebben een gelijkvloerse slaapkamer en een eigen tuintje.

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen.

Woning - LOT 15 - gesloten bebouwing , ruime living en keuken en een slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers
- oppervlakte woning 125m²
- 3 slaapkamers - 1 slaapkamer met badkamer gelijkvloers
- leefruimte met veel lichtinval
- afgewerkte keuken
- badkamer met douche en een apart toilet
- vloerverwarming & zonnepanelen voor elke woning
- tuin op het zuidoosten
- carport voor de wagen en aparte buitenberging

Wij ontzorgen u ook voor de verkoop van uw huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, klik op onze website www.jansenrealestate.be bij het pand op de knop 'bezoek aanvragen' en je wordt zo snel als mogelijk gecontacteerd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
166 m2
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
B12GYLF60YL7
Makelaar Code
5923883
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.100 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com