Kaart

Latstraat 39

3212 Pellenberg Huis Verhuurd
196 m² wonen
3 slaapkamers
€1.600

Latstraat 39 - 3212 Pellenberg - Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning, zorgvuldig onderhouden en voorzien van alle nodige comfort voor een luxueuze levensstijl.

Gelegen in een rustige doodlopende straat, omgeven door schilderachtige velden, biedt deze woning een ideale landelijke omgeving voor wie houdt van rust en natuur. Met de nabijheid van de oprit naar de snelweg, op slechts tien minuten rijden, en gemakkelijke toegang tot Leuven centrum en het Haasrode researchpark, geniet u ook van uitstekende bereikbaarheid. Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen 'Koebos' natuurgebied waarderen, perfect voor ontspannen wandelingen en fietstochten. Bovendien zijn winkels en scholen binnen vijf minuten met de auto bereikbaar.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, met een op maat gemaakte bureau, drie slaapkamers en twee badkamers. De woning beschikt tevens over een kelderruimte en een garage voor extra mogelijkheden. Het hart van de woning wordt gevormd door de uitgeruste keuken met eethoek en de lichtrijke, gezellige leefruimte, die uitkijken op de ruime zuidgerichte tuin met een prachtig uitzicht. Een gastentoilet en wasplaats maken het plaatje compleet.

De woning is voorzien van vloerverwarming, aangedreven door een efficiënte geothermische warmtepomp, wat zorgt voor een comfortabele warmte in combinatie met de strakke gietvloer. Daarnaast leveren de zonnepanelen, met een opbrengst van 5,5 kW, een aanzienlijke bijdrage aan het minimaliseren van uw energiekosten.

De huurprijs bedraagt €1600 en de woning is beschikbaar vanaf 01/06/2024 als hoofdverblijfplaats. Bent u geïnteresseerd in een bezichtiging? Plan dan nu uw afspraak via onze online agenda op onze website www.immojanstas.be. Voor eventuele vragen over dit pand zijn wij telefonisch bereikbaar op weekdagen tussen 10u en 13u (met uitzondering van woensdagen).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.600
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
196 m2
Referentie
LH4-6BK4IXWW
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€1.600 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com