Kaart

2520 Ranst Huis Te Huur
110 m² wonen
199 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze volledig gerenoveerde, energiezuinige woning met twee slaapkamers en tuin in het hart van Broechem. Perfect gelegen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime hal u, die leidt naar de lichte en stijlvol ingerichte woonkamer - een ideale plek om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten. De goed uitgeruste keuken, bereikbaar via een gang met handige ingebouwde kasten, is uitgerust met moderne apparatuur zoals een koelkast, diepvriezer, vaatwasser en oven, waardoor koken een waar genot wordt.

De gelijkvloerse badkamer, voorzien van een inloopdouche en enkele wastafel, biedt alle comfort en gebruiksgemak. Boven bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk badend in natuurlijk licht, de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag.

Buiten beschikt de woning over een terras en een charmante tuin, ideaal voor buitenmaaltijden of om gewoon te ontspannen in uw eigen groene oase.

Deze woning in Broechem combineert modern comfort met een levendige gemeenschap. Dankzij de energiezuinige kenmerken en de gunstige ligging, voelt u zich hier meteen thuis.

* * *

Volledig gerenoveerde en energiezuinige woning met twee slaapkamers en tuin in Broechem

Ligging: Deze woning is vlak gelegen aan het centrum van Broechem op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer met inloopdouche, apart toilet, twee slaapkamers en tuin.

Beschrijving:Bij het binnentreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte. Deze leefruimte is smaakvol ingericht en biedt een comfortabele plek om te ontspannen en te socialiseren. Via een gang met handige ingemaakte katsen bereikt u de volledige ingerichte keuken, die uitgerust is met moderne apparatuur, waaronder een koelkast, diepvriezer, vaatwasser en oven. Koken wordt hierdoor een plezierige ervaring, en de keuken biedt voldoende ruimte voor culinaire creativiteit.Op het gelijkvloers vindt u niet alleen de keuken, maar ook een eigentijdse badkamer met een inloopdouche en een enkele lavabo. Dit zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak. Op het eerste verdiep van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht, waardoor ze perfect zijn om tot rust te komen na een drukke dag.Ten slotte heeft deze woning de luxe van een terras en een charmante tuin. Het terras biedt een heerlijke buitenruimte waar u kunt genieten van maaltijden in de open lucht, en de tuin is een oase van rust waar u kunt ontspannen, tuinieren of de kinderen kunt laten spelen.
Deze woning in Broechem, biedt een unieke kans om te genieten van modern comfort in een bruisende gemeenschap. Met zijn energiezuinige kenmerken en de aantrekkelijke ligging, is dit een thuis waar u zich meteen welkom zult voelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1920
Grond oppervlakte
199 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
MQAE7UHN6LPH
Makelaar Code
142538
EPC Waarde
142 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€975 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com