Home Te Huur Huis 2470 Retie
Pontfort 95
Kaart

Pontfort 95

2470 Retie Huis Te Huur
203 m² wonen
620 m² perceel
4 slaapkamers

Wil je graag wonen in een charmante en uiterst verzorgde vrijstaande woning? Bekijk dan zeker deze pand met 4 slaapkamers en een prachtige zuidtuin met uitzicht op de aangrenzende velden. Als je een bezoek wil inplannen, kan je dat eenvoudig aanvragen via de rode knop op www.hillewaere.be.

Deze met zorg onderhouden woning verwelkomt je in de ruime en karaktervolle woonkamer waar oude elementen en een open haard zorgen voor een authentieke sfeer en gezelligheid. Een schuifraam leidt je naar de veranda met een schitterend uitzicht op de tuin. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koelkast, en biedt veel kastruimte.

Door de hal bereik je twee van de vier slaapkamers, die beide voorzien zijn van rolluiken, alsook een badkamer en een wasplaats met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Verder beschikt het gelijkvloers over een gastentoilet en een garage met ruimte voor een auto en extra opslagruimte.

Boven vind je de andere twee slaapkamers, waarvan één met een wastafel, en een zolderruimte. Je kan ook genieten van de op het zuiden gerichte tuin, volledig omheind en met een rustgevend uitzicht op de velden. Er zijn ook twee ruime berghokken aanwezig.

Een leuke extra is de aanwezigheid van 12 zonnepanelen. Het EPC certificaat is opgemaakt vóór de plaatsing van deze panelen, dus de werkelijke energie-efficiëntie van de woning is nu nog beter. De woning wordt elektrisch verwarmd, wat perfect combineert met de zonnepanelen. De woning is beschikbaar vanaf 1 juli.

* * *

Pontfort 95 - 2470 Retie - Charmante woning met 4 slaapkamers en tuin met mooi zicht over de velden
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN/ VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.

Charmante en uiterst verzorgde vrijstaande woning met maar liefst 4 slaapkamers en een mooie zuid tuin met zicht op de achterliggende velden. Het EPC werd opgemaakt vóór de plaatsing van de zonnepanelen. Ondertussen zijn er 12 zonnepanelen geplaatst dus de EPC score is in realiteit gunstiger!

Indeling:
De woonkamer is ruim en karaktervol. De oude elementen en de open haard zorgen voor een authentieke sfeer en gezelligheid. Van hieruit kan je via een schuifraam naar de veranda. Heerlijk gelegen met zicht op de tuin. De perfect onderhouden keuken biedt veel kastruimte en is ingericht met een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koelkast. De hal geeft toegang naar 2 slaapkamers (beiden voorzien van rolluiken, een badkamer en de wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast. Hier bevindt zich ook de achterdeur om de tuin te betreden. Op het gelijkvloers bevindt zich tenslotte nog een gastentoilet bij de traphal en de garage die ruimte biedt voor 1 wagen en nog wat extra spullen zoals bv. een diepvriezer.

Boven zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 een lavabo heeft. Verder is hier nog een zolderruimte.

De tuin is op het zuiden gericht. Hier vertoef je in alle rust met zicht over de velden. De tuin is volledig omheind en heeft 2 ruime berghokken.

Bijzonderheden:
- Het huidige EPC werd nog opgemaakt voor de 12 zonnepanelen werden geplaatst! De woning wordt elektrisch verwarmd dus ideaal in combinatie met de zonnepanelen.
- Gordijnen aanwezig
- Luiken over bijna gans de woning
- Rolluiken in 2 slaapkamers
- Beschikbaar vanaf 1 juli
Documenten Plan gelijkvloers Plan verdieping

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
620 m2
Bewoonbare oppervlakte
203 m2
Referentie
YTTXN-0KY9EE
Makelaar Code
04/15718
EPC Waarde
621 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
UC: 1786239
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€1.100 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com