Home Te Huur Huis 2470 Retie
Kerkhofstraat 50
Kaart

Kerkhofstraat 50

2470 Retie Huis Te Huur
169 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde vrijstaande woning in het hart van Retie. Deze woning beschikt over drie slaapkamers en een inpandige garage, perfect voor een gezin.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar een kantoorruimte of extra slaapkamer. De woonkamer is ruim en S-vormig, met aparte eet- en zitgedeeltes. De keuken is afzonderlijk en volledig uitgerust, en opent naar een overdekt terras via een schuifpui - ideaal voor ontspannen avonden. Een badkamer en apart toilet zijn ook te vinden op de begane grond.

De inpandige garage biedt voldoende ruimte en heeft aansluitingen voor was- en droogmachine. Bovendien is er een droge kelder aanwezig voor extra opslagruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee extra slaapkamers en een aparte badkamer met inloopdouche en ingebouwde wastafel.

Enkele opvallende kenmerken van deze woning zijn de blinden aan de woonkamer en de beneden slaapkamer, vloerverwarming op het gelijkvloers en gasverwarming. De tuin is omheind met een haag voor privacy en er is een overdekt terras om van het buitenleven te genieten.

Deze woning is beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bemachtigen!

* * *

Kerkhofstraat 50 - 2470 Retie - Prachtig gerenoveerde vrijstaande woning met 3 slaapkamers en inpandige garage nabij centrum van Retie.

Indeling van de woning: inkomhal met naastliggende kantoorruimte of slaapkamer, ruime S-vormige woonkamer met eetgedeelte en zitkamer, gezellige afzonderlijke keuken voorzien van alle aparatuur en met schuifpui naar overdekt terras, badkamer en aparte toilet. Grote inpandige garage met was- en droogmachine-aansluiting. Droge kelder. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers, een afzonderlijke badkamer met inloopdouche en lavabo in meubel. 

Specificaties: 
- blinden aan woonkamer en slaapkamer beneden 
- vloerverwarming op het gelijkvloers
- verwarming op gas
- tuin, omheind met haag
- overdekt terras
- kelder

Beschikbaar: 1 juli 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
PYXH8V7LQ0W3
Makelaar Code
5947608
EPC Waarde
127 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220217-0002547622-RES-1
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.150 / Immo drie
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com