Kaart

3770 Riemst Huis Te Huur

Deze kant-en-klare woning, gelegen in het landelijke Val-Meer in de gemeente Riemst, biedt gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen, scholen en openbaar vervoer. Bovendien is er een snelle verbinding naar de E313 snelweg en ligt de stad Tongeren op slechts 15 minuten rijden.

Bij binnenkomst in de hal kom je terecht in de ruime woonkamer die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken. Er is een grote wasruimte met opslagruimte en een apart toilet, en vanuit de wasruimte heb je toegang tot het terras. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer met wastafel, ligbad, aparte douche en toilet. De zolderverdieping van 62 m2 kan dienen als extra opslagruimte en er is ook een klein gedeelte van de kelder aanwezig.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten verbonden aan deze woning. Het hele huis is recent opnieuw geschilderd en beschikt over een inpandige garage en een buitenschuur. Er is een doorgangsrecht voor het gebruik van de oprit naar de garage.

Als u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze instapklare gezinswoning, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@matisimmo.be.

* * *

Deze instapklare woning is gelegen in Val-Meer, in de landelijke omgeving van de gemeente Riemst. Alle voorzieningen zijn in de nabijheid bereikbaar, net zoals scholen en het openbaar vervoer. Ook is er een vlotte verbinding naar de autostrade E313, de stad Tongeren bevindt zich op slechts 15 minuten rijden. 

We betreden de woning via de inkomhal die toegang geeft aan de ruime woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte keuken. Verder is er een ruime wasplaats met bergruimte en apart toilet, ook is er via de wasplaats toegang tot het terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer met lavabo, ligbad, aparte douche en toilet.
De zolderverdieping van 62 m2 kan gebruikt worden als extra bergruimte, verder is er een klein gedeelte kelder aanwezig.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten voor deze woning.
De woning is volledig nieuw geverfd en beschikt over een inpandige garage en een buitenberging, er is een recht van doorgang voor het gebruik van de inrit naar de garage.

Wilt u graag een bezichtiging inplannen voor deze instapklare gezinswoning? Contacteer ons dan vrijblijvend via info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Referentie
MJGXCGEOGGWM
EPC Waarde
543 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€850 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com