Home Verhuurd Huis 8800 Roeselare
Rumbeeksesteenweg 48
Kaart

Rumbeeksesteenweg 48

8800 Roeselare Huis Verhuurd
111 m² wonen
74 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze volledig gerenoveerde en klaar-om-te-bewonen stadswoning, beschikbaar vanaf 1 mei 2024, is ideaal gelegen dichtbij winkels, een bakker, slager en openbaar vervoer. Bezoekers kunnen zelf een bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be.

Bij binnenkomst in de woning worden bezoekers begroet door een gastvrije inkomhal die toegang biedt tot een ruime berging, ideaal voor fietsen of technisch materiaal, en een apart gastentoilet. De recent vernieuwde keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur (kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, oven en microgolfoven) en grenst aan de praktische berging. Via de keuken komt u in de woonkamer die rechtstreeks toegang geeft tot de sfeervolle stadstuin.

De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met wastafel, douche en toilet. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping die reeds omgebouwd is tot een derde slaapkamer.

De woning heeft een charmante stadstuin van 18 m², aangelegd met keien, wat zorgt voor een gezellig buitenverblijf. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Enkele belangrijke troeven van dit pand zijn: de centrale ligging, een zeer gunstig EPC-label A, zonnepanelen, recente schilderbeurten en de aanwezigheid van een stadstuin.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rumbeeksesteenweg 48 - 8800 Roeselare - INSTAPKLARE STADSWONING MET TUIN & 3 SLPKS Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare woning is gelegen vlakbij winkels, bakker, slager, openbaar vervoer, enz... De woning werd volledig gerenoveerd en komt vrij 1/5/2024.

U komt binnen via de inkomhal, met onmiddellijk rechts een handige ruime berging voor fietsen/technische ruimte en apart gastentoilet. Verder is er de nieuwe keuken (kookplaat | dampkap | spoelbak | vaatwasser | oven | microgolf) met praktische berging en aansluitend de leefruimte die directe toegang verleend tot de gezellig stadstuin.

Het eerste verdiep omvat 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer (lavabo met meubel | douche | toilet). Tot slot is de zolderverdieping toegankelijk via een vaste trap en reeds omgebouwd tot 3e slaapkamer.

De woning is voorzien van een gezellige stadstuin (18 m²) aangelegd met kiezelsteentjes. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ZEER GUNSTIG EPC LABEL-A!!!
* ZONNEPANELEN
* GESCHILDERD
* STADSTUIN

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
74 m2
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
KKON8G-XBVIM
Makelaar Code
2024/059/DV
EPC Waarde
93 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240219-0002988628-RES-3
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com