Home Te Huur Huis 8800 Roeselare
Leeuwerikstraat 1-a
Kaart

Leeuwerikstraat 1-a

8800 Roeselare Huis Te Huur
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een ruime, kwaliteitsvol gerenoveerde woning in het charmante Beekkwartier van Roeselare? Deze parel bevindt zich vlakbij de Noordlaan en het stadscentrum. Met een gunstig EPC, slimme technologieën en elektrische rolluiken combineert dit huis comfort met een hoge energie-efficiëntie.

Bij binnenkomst verwelkomt een inkomhal u en leidt u naar een apart toilet en een droge kelder. De lichte woonkamer sluit naadloos aan op de open keuken. Er is ook een garage met wasberging en een diepe tuin met tuinberging aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal die uitgeeft op een apart toilet, een slaapkamer aan de voorzijde, een badkamer met badkamermeubel en instapdouche en nog een tweede slaapkamer met een aangrenzende dressing of bureauruimte.

Deze woning is beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige woning!

* * *

Leeuwerikstraat 1-a - 8800 Roeselare - Deze ruime woning is gelegen in het Beekkwartier, dit kortbij de Noordlaan en het centrum van Roeselare.

De woning zelf is kwaliteitsvol en met oog op detail gerenoveerd: gunstig EPC, slimme technologieën, elektrische rolluiken en veel meer.

Indeling: Inkomhal - apart toilet - droge kelder - living met veel lichtinval - open keuken - garage met wasberging en diepe tuin met tuinberging.
De eerste verdieping: nachthal - apart toilet - slaapkamer aan voorzijde - badkamer met badkamermeubel en instapdouche - slaapkamer 2 met dressing/bureauruimte.

Beschikbaar vanaf 1/07/2024.

Voor bezoeken in te plannen vragen wij u om het contactformulier aan te vullen. Bedankt hiervoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
ZNQLVUE6VB-O
Makelaar Code
7010
EPC Certificaat
20220216-0002546249-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com