Home Verhuurd Huis 8510 Rollegem
Fressendestraat 44
Kaart

Fressendestraat 44

8510 Rollegem Huis Verhuurd
150 m² wonen
207 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze verrassend ruime en instapklare gezinswoning, gelegen in de rustige wijk van Rollegem, is perfect voor een gezin dat op zoek is naar een combinatie van comfort en gemak. Met 3 volwaardige slaapkamers, een zonnige tuin en een garage, biedt deze woning alles wat een gezin nodig heeft.

Op een steenworp afstand van het centrum van Rollegem, met scholen, winkels en autosnelwegen vlakbij, bevindt u zich in een ideale locatie. Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en vestiairekast. De lichtovergoten leefruimte met open keuken en kookeiland biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin.

De tuin is uitgerust met een berging en een tweede terras en dankzij de gunstige oriëntatie kunt u de hele dag genieten van de zon. Parkeerproblemen behoren tot het verleden, dankzij de garage, bijbehorende oprit en voldoende parkeergelegenheid op straat.

Boven vindt u drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer met dubbele wastafel, bad en inloopdouche. Als bonus, de woning is zeer energiezuinig, met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas met een condensatie cv-ketel en volledige isolatie (E-peil: E62).

Deze fantastische woning is beschikbaar vanaf 01/04/2024 en de huurprijs bedraagt 900 EUR per maand. Bezoek ons op Fressendestraat 44, 8510 Rollegem (referentie: DEV4013) en ontdek uw toekomstige thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Fressendestraat 44 - 8510 Rollegem - Recente instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers, zonnige tuin en garage in rustige wijk te Rollegem.

Deze verrassend ruime gezinswoning heeft heel wat troeven. Ze ligt vlakbij het centrum van Rollegem, in de nabijheid van scholen en winkels, autosnelwegen en is bovendien volledig instapklaar.

U komt binnen in de ruime inkomhal voorzien van gastentoilet en vestiairekast. Aansluitend is er de de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van kookeiland. Vanuit beide heeft u een vol zicht op de achtertuin.
Deze werd voorzien van een tuinberging met 2e terras. Kers op de taart is de gunstige oriëntatie waarbij u van 's morgens tot 's avonds volop kan genieten van de zon.

Daarnaast op het gelijkvloers de garage met extra berging/wasplaats. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek door de garage, bijhorende oprit en voldoende plaats voorzien in de straat zelf.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers voorzien alsook de ruime badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche.

Bovendien gaat het om een zeer ... energiezuinige woning, voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas met condensatie cv-ketel en volledig geïsoleerd (E-peil: E62).

Beschikbaarheid: 01/04/2024
Huurprijs: 900 EUR/maand
Adres: Fressendestraat 44, 8510 Rollegem
Onze referentie: DEV4013 Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
207 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
ZY20VDVAPR5Q
Makelaar Code
Dev4013
EPC Waarde
104 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
34022-G-2013/00877/EP13951/h029/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com