Kaart

2840 Rumst Huis Te Huur
225 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Aantrekkelijke, instapklare woning van ongeveer 225m², strategisch gelegen nabij belangrijke verkeersaders en de E19 autosnelweg.

De grotendeels gerenoveerde woning beschikt over een ruime garage met een automatische poort, genoeg ruimte voor twee auto's om achter elkaar te parkeren. Tevens is er aan de achterzijde een extra douche voorzien met aansluitend een toilet. Ook bevindt zich hier een nieuwe, energiezuinige Vaillant-gaswandketel (HR+).

De eerste verdieping herbergt de keuken, een afzonderlijk toilet en een multifunctionele ruimte grenzend aan de keuken, voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en droger. Vanaf hier is er toegang tot het zuidgerichte terras (24m²), welke voldoende privacy biedt door houten schutting en zonder inkijk. Aangrenzend bevindt zich de L-vormige woon- en eetkamer.

De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven, een telescopische afzuigkap (Miele), een koelkast (Miele), een dubbele spoelbak en veel opslagruimte. Bovendien zijn er overal voldoende stopcontacten beschikbaar.

De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers, waarvan twee ruim (14 en 15m²) en een derde iets kleiner (7m²). Verder is er ook een badkamer met douchecabine, een wastafelmeubel, spiegelkast en kolomkast (allen recentelijk geïnstalleerd).

De woning is voorzien van witte PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken.

* * *


Goed gelegen instap klare woning circa 225m² in de nabijheid van de invalswegen en autostrade (E19).

Grotendeels gerenoveerde woning met ruime garage met automatische poort (plaats voor twee auto’s achterelkaar geparkeerd). Achteraan is er ook een tweede douche met daarachter nog een toilet. Hier staat tevens een nieuwe zuinige Vaillant gaswandketel (HR+).
Op de eerste verdieping treffende we de keuken, aparte toilet en een polyvalente ruimte aanpalend aan de keuken. Hier zijn aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook toegang tot het zuid gerichte terras (24m²), zonder inkijk en omheind met houten schutting. Aanpalend is de eet- en zitkamer in L-vorm.

De Keuken is ingericht met een keramische kookplaat met daaronder oven, telescopische dampkap (Miele), koelkast (Miele), dubbele spoelbak en veel opbergruimte. Overal voldoende stopcontacten.

Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan 2 ruime (14 en 15m²) en een derde iets kleinere (7m²) alsook een badkamer met douchecabine, een wastafelmeubel spiegelkast en kolomkast (allen nieuw geplaatst).

Ramen in witte PVC voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
CG4VZ1JT75XJ
Makelaar Code
lagevosberg49
EPC Waarde
236 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com