Home Verhuurd Huis 2840 Rumst
Molenbergstraat 76
Kaart

Molenbergstraat 76

2840 Rumst Huis Verhuurd
150 m² wonen
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenbergstraat 76 - 2840 Rumst - We bevinden ons in het centrum van Rumst, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, horeca, scholen, enz... De gemeenschappelijke inkomhal verraadt onmiddellijk de moderne, strakke stijl van de woning – op de tweede verdieping is er een afzonderlijk verhuurde studio.
We betreden de woning langs de inkomhal, met gastentoilet, plaats voor vestiaire en de trap. De knappe leefruimte op parket (vloerverwarming) heeft een gezellige gashaard en grote glaspartijen die allemaal uitkijken op het ruime terras. De moderne, open keuken is volledig uitgerust en daarachter vinden we nog een handige berging met aansluitingen voor was- en droogautomaat. Langs het terras van goed 50m² lopen we naar een laatste ruimte op het gelijkvloers, waar we de sauna treffen en een extra douchecabine. Op de verdieping vinden we twee héél ruime slaapkamers (één met ingemaakte kasten), die beide uitgeven op de mooie badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en toilet).
De hele woning straalt kwaliteit en degelijkheid uit. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten te betalen. Gas, water en elektriciteit zijn allemaal individueel. Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Daniël op 0475 25 30 64 of via mail daniel@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
UMCGF14RPKDU
EPC Waarde
79 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com