Home Verhuurd Huis 9860 Scheldewindeke
Gaverse steenweg 6
Kaart

Gaverse steenweg 6

9860 Scheldewindeke Huis Verhuurd
1 slaapkamers
€950

Gelegen in de charmante kern van Scheldewindeke, biedt deze karaktervolle halfopen bebouwing een warme en huiselijke sfeer. Met zijn royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 137,4m², is er genoeg ruimte beschikbaar voor een comfortabele levensstijl.

Bij binnenkomst heet de inkomhal u van harte welkom, waarna u naar de knusse woonkamer geleid wordt. Daarnaast bevindt zich een volledig uitgeruste keuken, compleet met spoeltafel, vitrokeramische kookplaat, oven en vaatwasser.

Een verdieping hoger vindt u drie slaapkamers, alsook een verzorgde badkamer met ligbad en een meubel dat twee wastafels bevat.

Buiten kunt u genieten van een prachtige tuin, die het ideale decor vormt voor ontspanning en buitenactiviteiten op zonnige dagen. Dit instapklare huis ligt bovendien op wandelafstand van het station, diverse buurtwinkels en scholen. Zo combineert het een gezellige en comfortabele levensstijl met een uitstekende locatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gaverse steenweg 6 - 9860 Scheldewindeke - Deze karakteristieke halfopen bebouwing, gelegen in het hart van Scheldewindeke, nodigt uit tot een warme en huiselijke sfeer. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 137,4m² biedt het voldoende ruimte voor comfortabel wonen.Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer. Daarnaast is er ook een keuken dat compleet ingericht is met een spoeltafel, vitrokeramische kookplaat, oven en vaatwasser.Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, voorzien van een ligbad en een meubel met dubbele wastafel.Buiten vindt u een mooie tuin, een ideale plek voor ontspanning en buitenactiviteiten tijdens zonnige dagen. Dit instapklare huis biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en gezellige levensstijl, en ligt ideaal met op wandel afstand het station, buurtwinkels en scholen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Huis
Referentie
T8PH62S4B3H3
Makelaar Code
W-1372/24
EPC Waarde
313 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€950 / Vastgoed Liedec
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com