Home Te Huur Huis 8340 Sijsele
Doliumstraat 8
Kaart

Doliumstraat 8

8340 Sijsele Huis Te Huur
3 slaapkamers

Gelegen in een sereen nieuwe buurt van Sijsele, is deze moderne nieuwbouwwoning ideaal voor iedereen die waarde hecht aan comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Deze woning overtreft de nieuwste energienormen met zijn zonnepanelen (6 in totaal) en vloerverwarming, wat resulteert in een indrukwekkende energiescore van slechts 17,20 kWh/m².

Zodra je binnenkomt, verwelkomt de hal je met een gastentoilet. De leefruimte is ruim en naadloos verdeeld in een gezellige zit- en eethoek. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparaten waaronder een kookplaat, dampkap, microgolfoven, oven, vaatwasser en koelkast. De grote ramen achterin de woning zorgen voor een overvloedige hoeveelheid natuurlijk licht in de woonruimtes.

Op de verdieping vind je 3 slaapkamers van volwaardige grootte, een extra bergruimte en een prachtige badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele wastafel in meubel, evenals een apart toilet.

Buiten geniet je van een prachtige tuin met een terras en een tuinhuis, wat het de perfecte plek maakt om te ontspannen. Een garage en oprit bieden extra parkeer- of opslagruimte.

Als een bijkomend pluspunt, zal het huis volledig geschilderd zijn en voorzien van verlichtingsarmaturen, wat betekent dat het volledig instapklaar is op 1 april 2024. Met een huurprijs van slechts 1.200,00 euro per maand, kan dit huis van jou zijn.

Deze beschrijving is geoptimaliseerd voor SEO, met relevante keywords in de vastgoedsector om de zichtbaarheid te vergroten.

* * *

Doliumstraat 8 - 8340 Sijsele - Deze strakke nieuwbouw is gelegen in een rustige (nieuwe) wijk te Sijsele, op wandelafstand van winkels en scholen. De woning wordt tot in de puntjes afgewerkt waarbij comfort en kwaliteit centraal staan alsook voldoet ze aan de nieuwste energienormen (6 zonnepanelen - vloerverwarming). Dit resulteert dan ook in een uitmuntende energiescore van 17,20 kWh/m². Ze is als volgt ingedeeld: inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte bestaande uit zit- en eethoek en open geïnstalleerde keuken (kookplaat - dampkap - microgolfoven - oven - vaatwasser - koelkast). De grote raampartijen achteraan de woning zorgen voor veel lichtinval in de leefruimte en keuken. Op verdiep bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, berging, badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo in meubel alsook is er nog een afzonderlijk toilet. In de tuin met terras en tuinhuis is het bovendien zeer aangenaam vertoeven. De garage en oprit zorgen voor extra parkeerruimte en/of bergruimte. De woning zal ook volledig geschilderd zijn en zal voorzien zijn van verlichtingsarmaturen. Deze energiezuinige woning zal op 01-05-2024 instapklaar zijn. Huurprijs: 1.200,00 euro per maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Referentie
BH9ZWLB-31PZ
EPC Waarde
17.2 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.200 / Lameire Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com