Kaart

9111 Sint-Niklaas Huis Te Huur
201 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze fijne woning, centraal gelegen in Sint-Niklaas. De ruime woonkamer met prachtige parketvloer en houtkachel kijkt uit op de aangelegde tuin met ver zicht. De keuken, uitgerust met alle hedendaagse apparatuur, biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, met een oven, magnetron, inductiekookplaat en vaatwasser. Een aangrenzende droge kelder biedt extra opslagruimte voor al uw behoeften.

Op de eerste verdieping wachten drie slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en toilet, en een handige bureauruimte op u. De zolder biedt extra ruimte voor opslag. Extra troeven zoals volledige schildering, rolluiken én gordijnen aan de voorzijde van de woning voegen nog meer waarde toe aan deze prachtige woning.

De tuin, volledig aangelegd en afgesloten, biedt een privé en veilige buitenruimte. U kunt genieten van een adembenemend uitzicht en gebruikmaken van verschillende bijgebouwen, zoals een wasruimte en hobbykamer. Het overdekte terras nodigt uit tot ontspanning in de zon, terwijl ruime parkeergelegenheid op de oprit en onder de carport voor twee wagens zorgt voor ultiem gemak.

De huurprijs voor deze woning bedraagt 1250 EUR en is beschikbaar vanaf 01/05/2024

Wens je graag een bezoek? Gelieve een persoonlijke e-mail te sturen naar cvg@claves.be voor het inplannen van een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
201 m2
Referentie
ZMIMI0BQ7GHH
Makelaar Code
3710649
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.250 / Claves Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com