Kaart

Kerkeweg 42-A

8490 Snellegem Huis Te Huur
169 m² wonen
427 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze recente nieuwbouwwoning, gelegen in het hart van Snellegem. Deze woning is ideaal gesitueerd nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en de autosnelweg, waardoor alles binnen handbereik is.

De buitenkant van de woning is even indrukwekkend als de binnenkant, met een voortuin, oprit, carport en fietsenberging. Aan de achterzijde vindt u een terras en een ruime tuin, ideaal voor ontspanning en spel.

Binnenin wordt u verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet, die leidt naar de lichte en ruime woonkamer. De open, volledig ingerichte keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een koelkast, dubbele spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een handige berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Een tweede trap leidt naar het tweede verdiep, waar nog een vierde slaapkamer en extra opbergruimte of technische ruimte te vinden is.

Enkele van de vele pluspunten van deze woning zijn de hoogwaardige afwerking, de volledige schilderbeurt, aanwezige gordijnen en het feit dat het zeer energiezuinig is dankzij de zonnepanelen. Het feit dat er een carport aanwezig is, is ook een groot voordeel.

Bezoek onze website www.vastgoeddemeyer.be om uw bezoek zelf in te plannen.

* * *

Kerkeweg 42-A - 8490 Snellegem - RECENTE NIEUWBOUW MET TUIN EN CARPORT Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Recente nieuwbouwwoning gelegen in het hartje van Snellegem.
Ideaal gelegen, dichtbij het openbaar vervoer, scholen, winkels, autosnelweg én zo veel meer!

Deze woning is aan de buitenzijde voorzien van een voortuin een oprit met CARPORT en fietsenberging. Tevens is er aan de achterzijde een terras met grote tuin.

U komt de woning binnen via de inkomhall met gastentoilet. Verder komt in de lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, dubbele spoelbak, inductie kookplaat, dampkap, oven, combi-oven en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken is de berging met voorziening voor de wasmachine en de droogkast. Langs hier kan u ook de woning verlaten/binnen komen.

Het verdiep telt een nachthall met apart toilet, 3 slaapkamers en de badkamer met lavabomeubel en inloopdouche. Via een tweede vaste trap komt U terecht op het tweede verdiep. Dit verdiep omvat een 4de slaapkamer en een zolderruimte/berging/technische ruimte.

PLUSPUNTEN:
* HOOGWAARDIGE AFWERKING
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* GORDIJNEN AANWEZIG
* ENERGIEZUINIG! ZONNEPANELEN!!
* CARPORT

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
427 m2
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
7S5U9YRCM03F
Makelaar Code
2024/045/DV
EPC Waarde
40 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31012-G-OMV_2018076955/EP09097/A001/D05/SD001
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com