Home Verhuurd Huis 3080 Tervuren
Sint-Pauluslaan 109
Kaart

Sint-Pauluslaan 109

3080 Tervuren Huis Verhuurd
300 m² wonen
6 slaapkamers
€2.700

Op zoek naar een ruime woning die gunstig gelegen is in het schilderachtige Vossem (Tervuren)? In de buurt van de British School of Brussels vindt u deze ruime, goed gelegen woning met maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers. Het onderhoud van de hagen is reeds inbegrepen in de huurprijs.

Betreed het huis via de inkomhal van 10 vierkante meter, die naast een vestiaire ook een apart toilet biedt. De ruime woonkamer van 55 vierkante meter beschikt over een gezellige open haard - de perfecte plek om te ontspannen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras en de tuin, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon genieten van de buitenlucht.

De eerste verdieping biedt een nachthal van 6 vierkante meter met nog een apart toilet. Hier vindt u ook 5 slaapkamers variërend van 10 tot 17 vierkante meter, allemaal met ingebouwde kasten, ideaal voor opslag. Deze verdieping beschikt ook over 2 badkamers, van 8 vierkante meter en 5 vierkante meter, ideaal voor grotere gezinnen of voor gasten.

De woning heeft een zolder op de tweede verdieping en de half ondergrondse verdieping herbergt de 6de slaapkamer van 17 vierkante meter, voorzien van een eigen douchekamer. Er is ook een bureau van 8 vierkante meter en een ruime garage van 45 vierkante meter met een automatische poort voor makkelijk parkeren.

De woning is ideaal gelegen tussen Brussel en Leuven, op wandelafstand van het openbaar vervoer en een supermarkt. Bovendien ligt het dicht bij internationale scholen zoals BSB, ISF en Courtyard, wat het de perfecte locatie maakt voor expats of internationale families.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Pauluslaan 109 - 3080 Tervuren - Ruime woning met 6 slaapkamers en 3 badkamers goed gelegen in Vossem (Tervuren) vlakbij de British School of Brussels. Snoeien van de hagen is inbegrepen in de huurprijs. Gelijkvloers: Inkomhal (10m²) met vestiaire en apart toilet, ruime woonkamer (55m²) met open haard en toegang naar terras en tuin. Eerste verdieping: Nachthal (6m²) met apart toilet, 5 slaapkamers (12m², 15m², 11m², 17m² en 10m) met ingebouwde kasten en 2 badkamers (8m² en 5m²). Op de tweede verdieping is er nog een zolder. Half ondergrondse verdieping: 6de slaapkamer (17m²) met douchekamer, bureau (8m²) en ruime garage (45m²) met automatische poort. Ideale ligging tussen Brussel en Leuven op wandelafstand van openbaar vervoer, supermarkt en dichtbij internationale scholen zoals BSB, ISF en Courtyard.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.700
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
-HP6-GV2OWS7
Makelaar Code
356259
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€2.700 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com