Kaart

3080 Tervuren Huis Te Huur
229 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen vlakbij het Arboretum en de prestigieuze Golf du Ravenstein, bieden we u dit schitterend vastgoed van ongeveer 230 m2 met parkeergelegenheid en een zonovergoten terras op het zuiden. Dit karaktervolle 19e-eeuwse pand is volledig gerenoveerd en heeft een unieke charme. Op de begane grond bevindt zich een ruime inkomhal met bergruimte, een eetkamer en een gezellige woonkamer met open haard die uitgeeft op het prachtige terras. De open keuken is volledig ingericht en er is een slaapkamer van 23 m2 met aangrenzende badkamer en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping vindt u een flexibele multifunctionele ruimte, alsook de hoofdslaapkamer met eigen douchekamer en diverse ingebouwde opbergkasten. Enkele kenmerken van deze oude woning zijn: gebouwd in 1900, uitgerust met een gasketel, ingericht met kwaliteitsmaterialen, hoge plafonds, voldoende bergruimten, houten vloeren, kelder van mooi formaat, houten dubbele beglazing, een open haard, aparte wasruimte, fietsenstalling en veel natuurlijk licht. Het EPC is C.

Dit pand zal u meteen bevallen! Maak zo snel mogelijk een afspraak om te bezichtigen!

* * *

Vlakbij het Arboretum en de prestigieuze Golf du Ravenstein - Weelderig gebouw van ± 230 m² bruto met parkeerplaatsen en terras op het ZUIDEN. Dit karaktervolle huis uit de 19e eeuw en volledig gerenoveerd is als volgt samengesteld: Begane grond: grote inkomhal met bergruimte, eetkamer en woonkamer met open haard en toegang tot het prachtige terras, volledig ingerichte open keuken, een slaapkamer van 23 m² met en-suite badkamer en gastentoilet. De eerste verdieping omvat een polyvalente ruimte met verschillende indelingsmogelijkheden, een hoofdslaapkamer met een douchekamer en verschillende opbergkasten. Tevens : Bouwjaar: 1900 - Gasketel - Kwaliteitsmaterialen - Mooie volumes - Talrijke bergruimten - Houten vloeren - Mooi formaat kelder - Houten dubbele beglazing - Open haard - Aparte wasruimte - Fietsruimte - Helderheid - . EPC : C. Liefde op het eerste gezicht ! Zo snel mogelijk ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.300
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
E8HC3BE1EN0Z
Makelaar Code
vastgoed-tervuren-tervueren-pr
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€2.300 / Lecobel Vaneau
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com