Kaart

3080 Tervuren Huis Te Huur
230 m² wonen
2000 m² perceel
3 slaapkamers

Dit prachtige karakterhuis, gelegen in de uitzonderlijke omgeving van het Arboretum in Tervuren, ligt dichtbij zowel de BSB als de ISB. Met een bruto vloeroppervlakte van 230 m² is dit huis niet alleen ruim, maar ook volledig gerenoveerd en voorzien van een groot terras.

Op de begane grond wordt u verwelkomd door een inkomhal met toilet en vestiaire. Daarnaast vindt u een sfeervolle woonkamer met open haard en een super uitgeruste keuken. Tevens is er een ruime slaapkamer van 23 m², afgewerkt met parketvloer en kast, en een badkamer.

De eerste verdieping biedt een mooie, multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt als kantoor, slaapkamer of familiekamer. Er is ook een tweede slaapkamer van 15 m² met een aangrenzende doucheruimte en tal van ingebouwde opbergkasten.

Het huis is daarnaast voorzien van een kelder en wasruimte, en beschikt over twee buitenparkeerplaatsen. Met een PEB:C certificaat is dit huis ook energie-efficiënt. Ontdek dit unieke aanbod vandaag nog bij L&P!

* * *

TERVUREN, in een uitzonderlijke omgeving (Arboretum), vlakbij BSB, ISB. Prachtig karakterhuis (2 slpk/1bad/2bad) van 230 m² bruto vloeroppervlakte met groot terras. Volledig gerenoveerd, omvat het op de begane grond: een inkomhal met toilet en vestiaire, een mooie woonkamer met open haard, super ingerichte keuken, een slaapkamer van 23 m² met parketvloer en kast, 1 badkamer. Eerste verdieping: mooie polyvalente ruimte (bureau, slaapkamer, familiekamer), een slaapkamer van 15 m² met een douchekamer en talrijke opbergkasten. Kelder en wasruimte. 2 buitenparkeerplaatsen. PEB:C certificaat. Ontdek het bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.300
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2000 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
1BYYN7RKZ9QH
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€2.300 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com