Kaart

Bergstraat 42

3390 Tielt-Winge Huis Te Huur
3 slaapkamers

* * *

Bergstraat 42 - 3390 Tielt-Winge - Luxewoning met 3 slaapkamers, 2 bureauruimtes en meer! 

Ontdek het ultieme comfort van wonen in deze prachtige villa! 

Deze exclusieve woning biedt niet alleen een adembenemende leefruimte, maar ook een ongeëvenaarde levensstijl.

Welkom in het huis van je dromen, waar we de perfecte balans hebben gevonden tussen ruimte, stijl en comfort. Met 3 ruime slaapkamers en 2 multifunctionele bureauruimtes, die ook als gelijkvloerse slaapkamer kunnen dienen, biedt deze woning een veelzijdige indeling die voldoet aan al jouw wensen.

De luxe badkamer is uitgerust met een ontspannende jacuzzi in het bad, waardoor elke dag als een spa-ervaring aanvoelt. De keuken is een meesterwerk op zich, voorzien van op maat gemaakte hoogwaardige toestellen die het koken tot een genot maken.

Stap naar buiten en ontdek de weelderige tuin met een betoverend terras, perfect voor ontspannen avonden of gezellige bijeenkomsten. De woning beschikt over een dubbele inpandige garage en voldoende parkeerplaatsen buiten, waardoor je altijd moeiteloos ruimte hebt voor je voertuigen.

Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 360m², biedt deze woning niet alleen ruimte, maar ook hoogwaardige materialen voor een verfijnde afwerking. De volledig onderkelderde structuur omvat zelfs een exclusieve wijnkelder met lavarekken, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen collectie te koesteren.

Gebouwd met oog voor detail en energie-efficiëntie, heeft deze woning een Energieprestatiecertificaat (EPC) met label C, wat betekent dat je kunt genieten van luxe wonen met een verantwoorde ecologische footprint.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de pracht van deze woning persoonlijk te ervaren.
Dit kan via thomas.vanrillaer@living-stone.be of plan je afspraak rechtstreeks in via de website van Living Stone!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.750
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0R-6VGHM0FSO
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€1.750 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com