Home Verhuurd Huis 3300 Tienen
Sint-Martinusstraat 15
Kaart

Sint-Martinusstraat 15

3300 Tienen Huis Verhuurd
Prijs op aanvraag

Welkom in deze instapklare rijwoning, gelegen in het hart van Tienen. Deze woning is niet alleen recent gerenoveerd en energiezuinig gemaakt, maar ook perfect gesitueerd in een rustige straat dichtbij het trein- en busstation. Om nog maar te zwijgen over de nabijheid van dagelijkse voorzieningen zoals winkels, banken en scholen op wandelafstand.

Betreed het pand via de inkomhal en ontdek de charmante leefruimte. Via dubbele deuren kom je in de aparte zithoek die zich naast de gloednieuwe, volledig geïnstalleerde keuken bevindt. Zowel een terras als een tuin staan klaar om van te genieten wanneer het weer dat toelaat.

De bovenverdieping biedt twee ruime slaapkamers om in totaal comfort tot rust te komen. Een badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een apart toilet maken deze verdieping compleet. Extra opbergruimte is beschikbaar op zowel de zolder als in de kelder.

Deze woning is uitgerust met centrale verwarming op aardgas en alle ramen zijn voorzien van nieuw geplaatste dubbele beglazing. Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd, waaronder dak-, muur- en vloerisolatie.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact met ons op via mail. Uw nieuwe thuis wacht op u in Tienen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Martinusstraat 15 - 3300 Tienen - Instapklare rijwoning met 2 zeer ruime slpks, tuin en terras Deze rijwoning werd gerenoveerd en energiezuinig gemaakt. De woning is ideaal gelegen in het centrum van Tienen in een rustigere straat vlakbij het trein- en busstation. Alle benodigdheden (winkel, bank, school etc.) bevinden zich op wandelafstand. Op het gelijkvloers omvat de woning: inkomhal, living, eetplaats, nieuw geïnstalleerde keuken, terras en tuin. Op het eerste verdiep vindt u 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een apart toilet. Er is tevens opslagruimte zowel op zolder als in de kelder. We betreden het pand via de inkomhal en komen zo in de charmante leefruimte. Via een dubbele deur bereik je de aparte zithoek. De keuken heeft een bijkeuken met aansluitend het toilet. CV op aardgas en alle ramen werden nieuw geplaatst met dubbele beglazing. Tevens voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Voor meer info en/of een bezichtiging, contacteer ons via mail!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
CBIYU88B9JEB
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com