Home Te Huur Huis 3700 Tongeren
Sacramentstraat 120
Kaart

Sacramentstraat 120

3700 Tongeren Huis Te Huur
114 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit prachtige dakappartement, op een ideale locatie vlakbij het stadscentrum, winkels en het station, biedt een adembenemend open uitzicht vanuit alle kamers en terrassen. Met een centrale ingang, uitgerust met een lift en trap, nodigt dit appartement u uit om te genieten van zijn aantrekkelijke indeling en faciliteiten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met toilet en vestiaire. De ruime L-vormige woonkamer beschikt over kamerbrede ramen die toegang bieden tot een groot dakterras, perfect gericht op het zuidwesten. Voor extra comfort is airconditioning voorzien in de woonkamer. De U-vormige keuken is volledig uitgerust en grenst aan een handige bergruimte die tevens dienst doet als wasruimte.

Via de nachthal bereikt u de badkamer, uitgerust met douche, lavabomeubel, toilet en inbouwkasten. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten en toegang tot een gezellig dakterras. Extra opbergruimte vindt u in de private berging in de kelder. Een autostaanplaats is optioneel en kan gehuurd worden voor 70 euro per maand.

De huurprijs voor dit stijlvolle dakappartement is vastgesteld op 950 euro per maand, te verhogen met 80 euro per maand voor gemeenschappelijke kosten. Bezichtigingen zijn mogelijk na telefonische afspraak op het nummer 012 23 00 23.

* * *

Sacramentstraat 120 - 3700 Tongeren - Dit knap dakappartement is ideaal gelegen bij het stadscentrum, winkels en het station.
Alle kamers en de terrassen hebben een prachtig open zicht over de omgeving!

Centrale inkom met trappenhal en lift.

INDELING: inkomhal met toilet en vestiaire.
Ruime woonkamer in L-vorm met kamerbrede ramen naar het groot dakterras, perfect georiënteerd naar het zuid-westen! In de woonkamer is airco voorzien.
Een volledig ingerichte keuken in U-vorm, berging met CV en wasruimte.

Nachthal, badkamer met douche, lavabomeubel, toilet en inbouwkasten, 2 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkasten en een gezellig dakterras.

In de kelderverdieping is er een private berging. De autostaanplaats kan gehuurd worden aan 70 euro per maand.

De huurprijs bedraagt 950 euro per maand + 80 euro per maand gemeenschappelijke kosten.
BEZICHTIGINGEN ENKEL NA TELEFONISCHE AFSPRAAK OP HET NUMMER 012 23 00 23.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
UU0YTVCXCZVF
Makelaar Code
24H
EPC Waarde
227 kWh/m2
EPC Label
C
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com