Home Verhuurd Huis 2300 Turnhout
Klaverentroef 39
Kaart

Klaverentroef 39

2300 Turnhout Huis Verhuurd
156 m² wonen
174 m² perceel
3 slaapkamers
€1.300

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers, genesteld in een pittoresk woonerf waar groen, rust en duurzaamheid samen komen. Deze half open BEN woning blinkt uit in moderniteit en energiezuinigheid, gelegen in een recent aangelegde verkaveling.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een inkomhal die voorzien is van een gastentoilet en vestiaire. Beweeg verder naar de lichte, luchtige woonkamer met grote ramen voor een natuurlijke lichtinval. Een afgescheiden keuken, uitgerust met moderne gemakken zoals een keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser, nodigt je uit om heerlijk te koken. Het keukeneiland is uitgerust met een hip werkblad met zitgelegenheid en er is ook ruimte voor een eettafel met uitzicht op de tuin. Een aangrenzende voorraadberging en ruime berging aan de achterinkom bieden voldoende opslagruimte.

Een aantrekkelijke open trap leidt naar de bovenverdieping waar je drie ruime slaapkamers en een badkamer vindt, compleet met dubbele wastafel, inloopdouche en een handdoekwarmer. Extra gemak wordt geboden door een aparte ruimte met voorzieningen voor een wasmachine en droogkast.

De tuin, met een gunstige zuidelijke oriëntatie, is volledig omheind en biedt een groen uitzicht. De tuinaanleg is inbegrepen in de huur. Een overdekte parkeerplaats, direct tegenover de woning, wordt eveneens aangeboden.

Bijzonderheden van deze woning zijn onder andere de warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. De locatie is ideaal en de buurt is kindvriendelijk, dit alles maakt het tot een ideale woonruimte.

Voor meer details, bekijk het bijgevoegde indelingsplan.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Klaverentroef 39 - 2300 Turnhout - Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers gelegen in een mooi woonerf.
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP

Deze nieuwe half open woning (BEN) ligt in een nieuwe verkaveling waar groen, rust en energiezuinigheid centraal staan.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Via een openslaande deur kom je tot de woonkamer met een grote raampartij wat zorgt voor een mooie lichtinval. De keuken is afgescheiden met een wand. Deze is volledig ingericht met een keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Het keukeneiland is voorzien van een trendy werkblad met zitgelegenheid. In deze ruimte is tevens voldoen plaats om een eettafel te plaatsen. Van hieruit heb je ook zicht op de tuin. Aanpalend bevindt zich een voorraadberging. Aan de achterinkom is er ook een grote berging waar je eventueel fietsen kan plaatsen en nog heel wat extra spullen kan opbergen.
Via de open trap kom je op de verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en handdoekwarmer en een ruimte met voorziening voor wasmachine en droogkast.

De tuin is volledig omheind, heeft een gunstige zuid oriëntatie en wordt nog aangelegd. Vanuit de tuin kijk je op groen.

De huur omvat tevens een overdekte staanplaats. Deze ligt pal tegenover de woning.

Bijzonderheden:
- Warmtepomp in combinatie met vloerverwarming
- Zonnepanelen
- Gunstige locatie
- Kindvriendelijke wijk

Documenten Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.300
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
174 m2
Bewoonbare oppervlakte
156 m2
Referentie
GRDTBFZQJ0XP
Makelaar Code
04/15661
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
-
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
-
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Niet opgegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€1.300 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com