Kaart

Molenstraat 63

9250 Waasmunster Huis Te Huur
294 m² wonen
4.457 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Genesteld in het weelderige groen van Waasmunster - De Heide, ligt deze charmante, karaktervolle villa die privacy en een panoramisch uitzicht op de prachtige tuin en omliggende bossen biedt. Met zijn ideale ligging tussen Gent en Antwerpen, is deze locatie perfect voor professionals zoals dokters, advocaten en ondernemers die op zoek zijn naar een thuis te midden van de natuur.

Deze woning, gebouwd in de jaren '70, heeft een uniek ontwerp dat overal veel natuurlijk licht biedt en tegelijkertijd absolute privacy waarborgt. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal, die je naar verschillende delen van het huis leidt, waaronder een apart toilet, een zeer ruime garage en stookruimte.

Een echte blikvanger in dit huis is de voormalige bibliotheek, gelegen aan de voorkant van het huis met uitzicht op het groen en de oprit. Deze ruimte is ideaal als extra slaapkamer, maar kan ook perfect functioneren als kantoorruimte, praktijkruimte of speelkamer.

Verder vind je een riante leefruimte, een ruime eetplaats met open keuken en toegang tot het terras en de tuin. Op het gelijkvloers bevinden zich ook drie slaapkamers, een aparte badkamer met bad en een extra doucheruimte. De derde badkamer met bad is ensuite en grenst aan de grootste slaapkamer, die een prachtig uitzicht biedt op de tuin.

Grote onderhoudswerken aan de tuin, zoals het snoeien van bomen en struiken, zijn inbegrepen in de huurprijs. Het huis heeft een nieuw energieprestatiecertificaat (EPC) in aanvraag - dankzij verbeteringen zoals vernieuwde beglazing en centrale verwarming na 2020 zal de EPC-score aanzienlijk verbeteren. De elektriciteit voldoet aan alle voorschriften, het huis is voorzien van gasverwarming en heeft dubbele beglazing.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, stuur een e-mail naar info@evelinehostevastgoed.be. Bezichtigingen worden gepland op volgorde van ontvangst van uw e-mail. Kan je jezelf al zien ontwaken in deze groene oase?

* * *

Molenstraat 63 - 9250 Waasmunster - Omschrijving Karaktervolle villa met zicht op de mooie tuin Waasmunster- De Heide- Villa met 3 slaapkamers en 4e kamer (voorheen bibliotheek) met uit elke ruimte zicht op het de mooie tuin en het weelderige groen van het bos rondom.
Gelegen in de residentiële De Heide, gekend voor zijn prachtige villa's en centraal gelegen tussen
Gent en Antwerpen.
Dokters, advocaten en ondernemers vinden hier hun thuis in het groen terug sinds jaren. De villa die gebouwd werd in de jaren 70 is zo gebouwd dat er overal een zee van licht is en zicht op het groen van de rondomliggende tuin maar dat omgekeerd de privacy gegarandeerd is in de woning.
Indeling woning: hall is centraal gelegen en van daaruit bereik je het apart toilet en zeer ruime garage en stookruimte. Vanuit de hall neem je de trap naar de vroegere bibliotheek die vooraan gelegen is met zicht op het groen en de oprit. Kan perfect dienst doen als ruime kamer maar leent zich perfect tot bureauruimte, kantoor, praktijk, speelruimte enz.
Vanuit de inkom bereik je de riante leefruimte , ruime eetplaats met open keuken en zicht op het terras en de tuin. Ook bevinden zich de 3 slaapkamers op het gelijkvloers. Alsook de aparte badkamer met bad, de extra doucheruimte (is wat verouderd). De 3e badkamer met bad is ensuite gelegen naast de ruimste slaapkamer. Ook van daaruit weer een topzicht op de tuin. Zalig ontwaken hier midden in het bos. Ziet u zich hier al wonen?
Voor info of afspraak voor een bezoek gelieve te MAILEN naar info@evelinehostevastgoed.be.
Bezoeken worden ingepland op basis van de mails en de volgorde van binnenkomen van de mails.
Nieuw Epc in aanvraag (vernieuwde beglazing en CV pas na 2020 geplaatst en zal EPC-score beter maken.). Elektriciteit is conform. Verwarming op gas. Dubbel beglazing.
Grote tuinonderhoud (snoeien) is inbegrepen in de huurprijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
4.457 m2
Bewoonbare oppervlakte
294 m2
Referentie
JGZMAS9V8MS-
Makelaar Code
20241136
EPC Waarde
393 kWh/m2
EPC Label
D
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com