Home Te Huur Huis 9250 Waasmunster
Schrijbergstraat 6-bus-B
Kaart

Schrijbergstraat 6-bus-B

9250 Waasmunster Huis Te Huur
142 m² wonen
1484 m² perceel
3 slaapkamers

Deze energiezuinige woning is vanaf 15 juli 2024 beschikbaar voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De woning geniet van een prachtige locatie met groene vergezichten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, die u naar de lichte woonkamer leidt. Hier valt het uitzicht op de tuin en het groene landschap direct op. De open keuken, uitgerust met alle moderne gemakken, en een aparte berging sluiten hierop aan.

Op de eerste verdieping vindt u een masterbedroom, twee kleinere kinderkamers en een moderne badkamer met dubbele wastafel, toilet en ligbad. Buiten kunt u genieten van een ruim, op het zuiden gericht terras en een prachtig aangelegde tuin met een tuinhuis en koi-zwemvijver.

De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en omvat zonnepanelen en een warmtepomp, wat een perfecte combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid biedt. Houd er als huurder rekening mee dat de tuin en de waterpartij seizoensgebonden onderhoud vereisen.

* * *

Schrijbergstraat 6-bus-B - 9250 Waasmunster - Beschikbaar vanaf 15 juli 2024 voor een periode van 1 jaar - eventueel verlengbaar. Gelegen op een uitstekende locatie met groene vergezichten, bevindt zich deze energiezuinige woning. U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet & vestiaire, dewelke u leidt richting de lichtrijke woonkamer waarbij het uitzicht op de tuin en groene verzichten direct in het oog springen. Aansluitend treft u de open keuken, deze is voorzien van alle hedendaagse comfort en een aparte berging. De eerste verdieping herbergt een masterbedroom, twee kleinere kinderkamers en een moderne badkamer, voorzien van een dubbele lavabo, toilet en ligbad. Buiten is het aangenaam vertoeven op het ruime, zuid gerichte terras of in de prachtige aangelegde tuin, compleet met een tuinhuis en een koi- zwemvijver. Met hoogwaardige afwerking en materialen van topkwaliteit, inclusief zonnepanelen en een warmtepomp, belichaamt deze woning de perfecte combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid. U dient als huurder rekening te houden met het seizoensgebonden onderhoud dewelke deze tuin & waterpartij vragen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.275
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
1484 m2
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
67MAD8A6WUT-
Makelaar Code
8190188
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€1.275 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com