Home Te Huur Huis 9250 Waasmunster
Potaardestraat 32-3
Kaart

Potaardestraat 32-3

9250 Waasmunster Huis Te Huur
109 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een prachtige, moderne woning in het rustige Waasmunster? Deze woning met twee slaapkamers en ruime tuin is nu te huur. Geniet van de buitenlucht en de serene omgeving in je eigen achtertuin.

Bij binnenkomst in de woning valt meteen de ruime, lichte woonkamer op met een open keuken. De keuken is uitgerust met alle benodigde comfort en apparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriesvak. De ruime badkamer beschikt over een ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet. De twee lichte slaapkamers bieden uitzicht op de prachtige groene omgeving. Daarnaast is er een berging aanwezig voor de wasmachine en droger, die ook als extra opslagruimte kan dienen.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de ruime tuin, grenzend aan een bos, wat zorgt voor een rustige ligging. Bij de huurprijs is een privé parkeerplaats inbegrepen, evenals extra ruimte voor fietsen of andere items.

Deze woning heeft een energielabel B, wat aangeeft dat het goed geïsoleerd en energiezuinig is, wat niet alleen lagere energiekosten betekent, maar ook beter is voor het milieu. De locatie van de woning is ideaal, met winkels en scholen op korte afstand en volop mogelijkheden voor ontspanning in de natuur in de buurt.

De huurprijs bedraagt €890,00 per maand, plus €70,00 aan vaste kosten per maand.

Kortom, als je op zoek bent naar een moderne, energiezuinige woning in een rustige omgeving, dan is deze woning in Waasmunster de perfecte plek voor jou.

* * *

Potaardestraat 32-3 - 9250 Waasmunster - Omschrijving Mooie woning met tuin en 2 slaapkamers te huur in Waasmunster. Bent u opzoek naar een woning met 2 slaapkamers in Waasmunster? Lees en kijk dan snel even verder!

Deze prachtige woning bevindt zich in het rustige Waasmunster en voldoet aan alle standaard eisen die je van een moderne woning mag verwachten.
De woning beschikt over een ruime tuin waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving.

De indeling: Deze woning komen we binnen in de inkomhal, verder lopen we verder naar de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige comfort en toestellen waaronder een combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriesvakje. Verder hebben we de ruime badkamer die voorzien is van een ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet. Verder hebben we de 2 lichtrijke slaapkamers die uitzicht hebben op de mooie groene omgeving van de woning. Daarnaast hebben we nog een berging waar de droogkast en wasmachine kan staan en ook als bergruimte gebruikt kan worden.

Het pluspunt aan deze woning is de mooie en ruime tuin. Achter de woning bevindt zich bos waardoor het een zeer rustige ligging is. In de huurprijs zit ook de privé parkeerplaats en nog een extra ruimte voor eventuele fietsen of dergelijke.

Het energielabel van de woning is B, wat betekent dat de woning goed geïsoleerd is en daardoor energiezuinig. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar is ook beter voor het milieu.De ligging van de woning is ideaal, met winkels en scholen op korte afstand. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden voor ontspanning in de omgeving, zoals wandelen en fietsen in de natuur.

De huurprijs is €890,00/maand + €70,00 vaste kosten/maand.

Kortom, deze woning in Waasmunster is een ideale plek om te wonen voor wie op zoek is naar een moderne, energiezuinige woning in een rustige omgeving.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
B1Y1LMVRK9YH
Makelaar Code
Potaardestraat 32/3, 9250 Waas
EPC Certificaat
20160415-0001853579-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com