Home Te Huur Huis 2381 Weelde
Melkerijstraat 7a



immo Kaart

Melkerijstraat 7a, 2381 Weelde

Huis Te Huur in Weelde
275 m² wonen
4 slaapkamers

Melkerijstraat 7a - 2381 Weelde - Dit nieuwbouwstulpje is nog nét niet helemaal afgewerkt, maar oh boy…we konden het niet laten om alvast een sneak peek te geven. Kijk er even doorheen, want dit wordt een huurhuis uit “de boekskes”: superveel lichtinval, trendy materialen en lekker ruim.
En…hij wordt echt hélemaal verhuisklaar gemaakt. Wij zorgen namelijk nog voor een flinke lik verf, gordijnrails en de lampen. Jij moet enkel nog je hippe designspullen een plekje geven. Topdeal, toch?
Indeling:

Via de inkomhal – met gastentoilet – stappen we in de woonkamer. Veel lichtinval, vraag je? Understatement, zeggen wij! Door de grote ramen voor- en achter heb je een prachtige doorkijk, en haal je het groen zo naar binnen. (Dat groen wordt trouwens nog aangeplant door de eigenaar.) Aansluitend is de open keuken, voorzien van alle nodige snufjes.
Graag een clean interieur? No problemo, naast de keuken vinden we nog een gigantische bergplaats. Hier kan je niet enkel je wasmachine kwijt, maar ook héél wat voorraad en rommeltjes.
Voor de spullen-die-ik-stiekem-nooit-gebruik-maar-eeuwig-in-huis-houd-voor-jeweetmaarnooit is er trouwens nog een extra bergplaats op de 1ste verdieping. Hier vinden we ook maar liefst 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Deze werd voorzien van een douche, bad en wastafel. En een klein bonusje: ook boven is een apart toilet.
De tuin is groot. Klaar. Maarrrr…no worries, een tuincursus is niet verplicht. De eigenaars gaan voor onderhouds- en kindvriendelijk. De achtertuin werd afgewerkt met een fijn terras naast de keuken, en verder moet je enkel een grasmaaier aanschaffen. Ook de tuin wordt netjes, maar onderhoudsvriendelijk ingericht.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.400
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
60ND62ALHM-6
EPC Waarde
In afwachting van levering kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Oct 2023
€1.400 / Turelinckx Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com