Home Verhuurd Huis 2381 Weelde
Turnhoutseweg 9
Kaart

Turnhoutseweg 9

2381 Weelde Huis Verhuurd
350 m² wonen
2450 m² perceel
4 slaapkamers
€2.495

Ontdek deze prachtige, eclectische villa gelegen in het hartje van Weelde, vlakbij de Nederlandse grens. Met een charmante zuidoostelijke tuin, biedt dit uitzonderlijk pand een harmonieuze mix van stijl en comfort.

Op de begane grond wordt u verwelkomd in een statige hal met een prachtig gewelfd plafond, dat toegang geeft tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is gesplitst in een gezellige zitruimte en eetplaats, waar u perfect heerlijke etentjes kan organiseren, beiden voorzien van een gashaard. Via dubbele deuren komt u uit in een prachtige serre, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de tuin.

De luxueuze ingerichte keuken kijkt eveneens uit over de tuin en is voorzien van een gezellige open haard en een groot kookgedeelte met een AGA gasfornuis met 4 ovens. Een praktische bijkeuken sluit aan op de keuken. Een kleine hal leidt naar de gelijkvloerse badkamer met wastafel, douche en toilet en kan eveneens dienen als tuinuitgang. Er is ook een ruime ruimte beschikbaar die kan gebruikt worden als kantoor of tweede woonkamer, ook hier is er een gashaard voorzien.

Op de verdieping bereikt u via een massief houten trap drie slaapkamers en een luxueuze badkamer, bekleed met Marron Emperador en voorzien van een gashaard, ligbad, douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er ook zolder beschikbaar voor extra opslagruimte.

De prachtig aangelegde tuin is zuidoostelijk georiënteerd en beschikt over een ruim terras, waar er voldoende plaats is voor een mooi tuinset, barbecue en/of jacuzzi. De ruime oprit leidt naar een grote garage die open is tot in de nok. Onder de garage bevindt zich eveneens een kelder.

De unieke en statige kenmerken van deze villa maken van dit pand een echte must-see. Andere aantrekkelijke features zijn onder meer airconditioning in de slaapkamer en sfeervolle gashaarden in verschillende ruimtes. Beschikbaar vanaf 1/8/2024. Maak snel een afspraak om deze woning te komen bewonderen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Turnhoutseweg 9 - 2381 Weelde - Uitzonderlijke villa in eclectische stijl met een mooie zuid oost tuin
Deze schitterende villa in eclectische stijl is gelegen in het centrum van Weelde nabij de grens met Nederland.

Indeling:
Gelijkvloers:
De statige inkomhal met gewelfd plafond biedt doorgang naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer is opgedeeld in een salon en een eetruimte waar je gezellige diners kan organiseren. Via openslaande deuren heb je toegang tot de serre waar je heerlijk kan vertoeven met zicht op de tuin. Zowel het salon als de eetkamer werden voorzien van een gashaard. De keuken is luxueus ingericht en geeft tevens uitzicht op de tuin. Hier is een sfeervolle open haard en een groot kookgedeelte welke o.a. voorzien is van een AGA gasfornuis met 4 ovens. Aansluitend aan de keuken bevindt zich nog een praktische en goed uitgeruste bijkeuken. Een kleine hal geeft toegang tot de gelijkvloerse badkamer met wastafel, douche en toilet. Deze hal heeft ook een buitendeur zodat dit gedeelte perfect gebruikt kan worden als toegang naar de tuin. Verder is er nog een riante ruimte die dienst kan doen als bureau of 2de woonkamer. Ook in deze ruimte werd een gashaard voorzien.

Verdieping:
Via de mooie massief houten trap bereik je de verdieping. Van hieruit heeft men toegang tot 3 slaapkamers en de luxueuze badkamer die bekleed is met Marron Emperador, voorzien van gashaard, ligbad, douche, toilet en wastafel. Verder is hier nog een zolderruimte die gebruikt kan worden om nog heel wat spullen te stockeren.

Tuin:
De aangelegde tuin is zuid oost georienteerd en heeft een ruim terras. Hier is voldoende plaats om een mooi tuinstel, barbecue en/of jacuzzi te plaatsen. De oprit is ruim genoeg en heeft een grote garage die tot in de nok open is. Onder de garage bevindt zich nog een kelder.

Bijzonderheden:
- Unieke en statige stijl
- Ligging nabij Nederlandse grens
- Airco in de slaapkamer
- Sfeervolle gashaarden in verschillende ruimtes
- Beschikbaar vanaf 1/8/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.495
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1905
Grond oppervlakte
2450 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
N7KAC7KEAUGE
Makelaar Code
04/15521
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
UC: 1375402
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€2.495 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com