Kaart

Rimeir 57

9260 Wichelen Huis Te Huur
150 m² wonen
1600 m² perceel
2 slaapkamers

Welkom in Wichelen, waar deze moderne villa zich bevindt in een idyllische groene omgeving. Ondanks het landelijke karakter, is de woning ideaal gesitueerd nabij het station van Wichelen en Lede, diverse winkels en scholen. Dankzij de vlot bereikbare invalswegen zijn omliggende steden snel en gemakkelijk te bereiken, wat deze locatie perfect maakt voor wie houdt van rust, natuur en toch nabijheid van stedelijke faciliteiten.

Deze unieke vastgoedparel ademt de sfeer van een loft met open ruimtes, overvloedige lichtinval en het gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen. De villa heeft een laag energieverbruik dankzij een combinatie van warmtepomp en vloerverwarming, zonnepanelen en grondige isolatie.

Een ruime inkomhal met apart toilet leidt naar een grote leefruimte, verdeeld in twee delen met een blik op de tuin. De open keuken is volledig uitgerust met inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en biedt voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn er een ruime berging, twee grote slaapkamers, een dressing en een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

De leefruimte opent naar een uitgestrekte grastuin en een royaal terras, ideaal voor zomerse dagen. Er is ook een tweede terras naast de keuken, perfect om te genieten van de ochtendzon. Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's.

Ben je benieuwd naar deze prachtige woning? Kom dan zeker eens kijken op onze kijkdag op 23 april 2024 om 17:00 uur.

* * *

Rimeir 57 - 9260 Wichelen - WICHELEN - Moderne villa in groene omgeving.

Deze unieke woonst bevindt zich te  midden de velden, doch in de nabijheid van het station van Wichelen/ Lede, verschillende winkels en een schooltje.
Via de invalswegen bereikt u vlot de omliggende steden. Een ideale uitvalsbasis voor wie geniet van rust, vergezichten, wandelen, fietsen,..

De woning is opgebouwd vanuit het loftprincipe en kenmerkt zich door de openheid van de ruimtes,  lichtinval & het gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen.
Warmtepomp/vloerverwarming beperken samen met de aanwezige zonnepanelen en doorgedreven isolatie het energieverbruik tot een minimum.

Naar indeling toe beschikt het pand over een ruime inkomhal met apart toilet, grote leefruimte in 2 delen met zicht op de tuin, open keuken (inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, veel opbergruimte), ruime berging, 2 grote slaapkamers, dressing, badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel & toilet. De leefruimte geeft uit op een grote grastuin en een ruim terras. Naast de keuken is er een 2e terras waar u van de ochtendzon kan genieten.

Aan de voorzijde van de woning is er mogelijkheid tot parkeren van verschillende wagens.

Kijkdag: 02/05/2024 - 16:30

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
1600 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
2-HZNAL6ERTS
Makelaar Code
5917794
EPC Waarde
89.18 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
42026-G-2012/0115/EP03672/D001/D01/SD001
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€1.200 / De Ras & Ko
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com