Kaart

Merellaan 27

8710 Wielsbeke Huis Verhuurd
185 m² wonen
700 m² perceel
€900

Ontdek deze verzorgde alleenstaande woning, ideaal gelegen in de rustige omgeving van Wielsbeke. Dit charmante huis biedt u een ruime woonkamer en drie slaapkamers, perfect voor een gezin.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale hal met een apart toilet. Vervolgens nodigt de comfortabele living u uit om te ontspannen. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de volledig ingerichte keuken, compleet met een gezellige ontbijthoek en een prachtig zicht op de tuin. Een praktische berging, voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een extra douche, draagt bij aan het gebruiksgemak.

De bovenverdieping herbergt drie ruime slaapkamers, terwijl de badkamer is uitgerust met een ligbad en een dubbele wastafel ingebouwd in een modern badkamermeubel. Daarnaast beschikt het pand ook over een garage met een oprit die plaats biedt voor drie auto's.

Een van de grootste troeven van deze woning zijn de rust en privacy die het biedt. Het huis profiteert ook van een vlotte verbinding naar de Ring en E17, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien ligt het dicht bij voorzieningen zoals een basisschool, winkels en openbaar vervoer, wat het de ideale locatie maakt voor gezinnen.

Tot slot nodigt het zongerichte terras u uit voor een ontspannen tijd in de tuin, waar u kunt genieten van de rust en het groen. Mis deze kans niet en ontdek zelf de charme van deze woning.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Merellaan 27 - 8710 Wielsbeke - Verzorgde alleenstaande woning met 3 slaapkamers, gelegen in een rustige wijk te Wielsbeke.
Indeling:
Ruime inkom met toilet -Ruim living - Volledig ingerichte keuken met ontbijthoek en zicht op de tuin - Berging met voorziening voor een wasmachine en een douche - 3 ruime slaapkamers op het verdiep - Badkamer met ligbad en dubbele lavabo in badkamermeubel -Terras met zongerichte tuin - garage met oprit voor 3 wagens.
Troeven:
Rust & Privacy
Vlotte verbinding naar de Ring en E17
Dicht bij een basisschool, winkels en openbaar vervoer

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
700 m2
Bewoonbare oppervlakte
185 m2
Referentie
L6EJOA-EPSFO
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€900 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com