Home Verhuurd Huis 2830 Willebroek
August van Landeghemstraat 115A-101
Kaart

August van Landeghemstraat 115A-101

2830 Willebroek Huis Verhuurd
2 slaapkamers
€925

Op zoek naar een modern en comfortabel appartement in Willebroek? Dit ruime, twee-slaapkamer appartement is precies wat u zoekt. Met de focus op rust en ontspanning, zijn de slaapkamers perfect ontworpen voor diepe nachtrusten. De moderne badkamer met inloopdouche en elegant sanitair voegt een gevoel van luxe toe aan uw dagelijkse routine.

De volledig ingerichte keuken is ideaal voor al uw culinaire avonturen, en de extra bergruimte is zowel ruim als praktisch. Het inpandige terras vormt een persoonlijke oase waar u kan genieten van uw ochtendkoffie of lekker kan relaxen in de avond. Hier kan u buitenleven ervaren zonder uw comfortabele huis te verlaten.

Gemak is een belangrijke troef van dit appartement. Indien nodig, is er de mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats. Bovendien is het gelegen in het bruisende Willebroek, omringd door winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. De uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden en het toegankelijke openbaar vervoer maken dit appartement ideaal voor wie de energie van de stad wil, maar ook van rust houdt.

Met andere woorden, dit stijlvolle en ruime appartement met inpandig terras in Willebroek biedt een eersteklas kans voor wie op zoek is naar een hedendaagse en comfortabele woonruimte.

Een toegevoegde bonus is dat het appartement onmiddellijk beschikbaar is en de provisie voor gemeenschappelijke kosten slechts €50 per maand bedraagt.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

August van Landeghemstraat 115A-101 - 2830 Willebroek - Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk ontworpen met rust en ontspanning in gedachten. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en elegant sanitair. De keuken is volledig ingericht en u beschikt over een zeer ruime en praktisch ingerichte extra bergruimte.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het inpandige terras, een oase van rust waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of 's avonds kunt ontspannen. Dit terras is perfect om te genieten van het buitenleven zonder uw huis te hoeven verlaten.
Voor extra gemak biedt dit appartement de mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats.
Gelegen in het levendige Willebroek, bent u omringd door een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Met uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden en het openbaar vervoer binnen handbereik, biedt dit appartement het beste van beide werelden: een rustig toevluchtsoord met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Kortom, dit moderne en ruime appartement met twee slaapkamers en een inpandig terras in Willebroek biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een hedendaagse en comfortabele leefruimte.

Onmiddellijk beschikbaar
Provisie gemeenschappelijke kosten: € 50 per maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925
Algemeen
Type
Huis
Referentie
TP9R8LQLEUH8
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€925 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com