Home Verhuurd Huis 8210 Zedelgem
Hoge Vautestraat 46
Kaart

Hoge Vautestraat 46

8210 Zedelgem Huis Verhuurd
154 m² wonen
3 slaapkamers
€1.350

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hoge Vautestraat 46 - 8210 Zedelgem - In een rustige woonwijk aan de rand van Zedelgem is deze nieuwbouwwoning gevestigd. De woning werd gebouwd in tweede lijn waardoor het geen straatlawaai kent. Dit eigendom geniet van een rustige maar centrale ligging door de nabijheid van de E403, diverse handelaars, scholen, het station en een goede uitvalsbasis naar Torhout en Brugge. Het centrum van Zedelgem bevindt zich op slechts enkele minuten fietsen. Merkemveldbos ligt eveneens op een boogscheut van deze woning.
Via de PRIVATE oprijlaan kan u deze sublieme nieuwbouwwoning in landelijke stijl bereiken, waar de mooi aangelegde tuin en woning direct in het oog springen. De woning komt u binnen via de prachtige inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De ruime woonkamer en eetkamer geven een prachtig zicht op de aangelegde tuin door de grote raampartijen. Via de eetkamer is er een doorgang naar de volledig geïnstalleerde keuken met oven, microgolfoven, inductiekookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, spoelbak en vaatwasmachine. Naast de keuken is er een praktische ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast die kan dienen als wasruimte en/of provisieruimte door de grote oppervlakte. Via de open nachthal op de eerste verdieping krijgt men toegang tot een apart toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en de badkamer met ligbad, wastafel en douche. De masterbedroom kan ook bereikt worden door de nachthal en beschikt over een ruime dressing en een aparte, private badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De zolder met aansluitend de technische ruimte is perfect voor opslag. In de zuid-gerichte tuin met het terras van 40 m² is het zalig vertoeven door de rust en privacy.  Wagens parkeren kan onder de ruime carport voor twee wagens (40m²). 
De woning beschikt over hoogrendementsbeglazing met houten raamwerk, een mooie tegelvloer, centrale verwarming op aardgas, alarmsysteem, ventilatie type D, 9 zonnepanelen en twee regenwaterputten van elk 10.000l. 
Beschikbaarheid: 01/06/2024. De woning is nog steeds bewoond.
Bezichtigingen worden aangevraagd via zedelgem@immofrancois.be of via de website.
Kom deze prachtige woning bezoeken en laat u inspireren door alle troeven die deze woning u te bieden heeft. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
666KMPAJB4DP
Makelaar Code
ZED2024VH015
EPC Waarde
42 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31040-G-2016_354/EP06313/A001/D01/SD001
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.350 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com