Home Verhuurd Huis 9870 Zulte
Waalstraat 149
Kaart

Waalstraat 149

9870 Zulte Huis Verhuurd
180 m² wonen
400 m² perceel
€1.225

Op zoek naar een prachtige, energiezuinige woning in Zulte? Deze halfopen nieuwbouwwoning is niet alleen aantrekkelijk omwille van het A-energielabel, maar ook vanwege de ruime grondoppervlakte van meer dan 400m2. De woning maakt gebruik van zonne-energie en is uitgerust met een ventilatiesysteem D. Een warmtepomp levert niet alleen de vloerverwarming, maar zorgt ook voor een aangename koeling tijdens de zomermaanden.

Bij binnenkomst van de woning, leidt de inkomhal je meteen naar het gastentoilet. De hal opent zich vervolgens naar een lichtrijke leefruimte die uitkijkt over het terras en de tuin. Aansluitend vind je een volledig ingerichte keuken met kookeiland en een grote wasberging. De bovenverdieping huisvest drie slaapkamers en een badkamer compleet met ligbad, instapdouche en handdoekdroger.

De buitenruimte wordt gekenmerkt door een aangelegde tuin en een groot tuinhuis met overkapping. Ook hier worden hoge eisen gesteld: de tuin zal binnenkort verder worden aangelegd en er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Deze woning biedt nog een hele reeks aan voordelen: hoogwaardige materialen, designlichtarmaturen en gordijnrails, volledig geschilderde muren en regenwaterrecuperatie. Daarnaast heeft elke ruimte een aparte thermostaat en zijn alle slaapkamers voorzien van TV- en internetaansluiting. Kortom, een instapklare woning waar aan alles is gedacht voor optimaal comfort.

* * *

Waalstraat 149 - 9870 Zulte - Deze prachtige super energiezuinige ( label A ) halfopen nieuwbouw bevindt zich in Zulte en heeft een grondoppervlakte van +/- 400m2. De woning beschikt over zonnepanelen en ventilatiesysteem D. Verder wordt de woning verwarmd via vloerverwarming met een warmtepomp waarmee de woning ook kan gekoeld worden in de zomer. Bovendien is woning voorzien van tuin en groot tuinhuis met overkapping
Indeling:
Via de voordeur komt u meteen in de inkomhal die over een gastentoilet beschikt. Via deze inkomhal kom je uit de lichtrijke leefruimte die uitgeeft op terras en tuin, aansluitend de ingerichte keuken met kookeiland, grote wasberging. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, instapdouche en handdoekdroger.
Twee parkeerplaatsen. De tuin wordt nog verder afgewerkt.

Pluspunten
- Hoogwaardige materialen
- Woning voor zien van designlichtarmaturen en gordijnenrails
- Volledig geschilderd, instapklaar
- Regenwater
- Iedere ruimte heeft aparte thermostaat
- Alle slaapkamers voorzien van TV en internet aansluiting

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.225
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
400 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
FM0HEY7KLX6P
EPC Waarde
5 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€1.225 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com