Home Te Huur Huis 9870 Zulte
Waalstraat 147
Kaart

Waalstraat 147

9870 Zulte Huis Te Huur
220 m² wonen
400 m² perceel

Situeer je je toekomstige leven in het prachtige Zulte? Daar wacht een energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning op je. Het pand heeft niet alleen een aantrekkelijke ligging, maar ook hoogwaardige materialen die bijdragen aan het luxegevoel en comfort. Deze parel van een woning is erkend met energielabel A en beschikt over milieuvriendelijke zonnepanelen en een efficiënt ventilatiesysteem D.

Betreed de woning en je wordt meteen verwelkomd in de inkomhal, compleet met gastentoilet. Hier leidt een pad je naar het hart van het huis - de lichtrijke leefruimte - die zich naadloos uitstrekt tot het terras en de tuin. Aansluitend vind je de volledig ingerichte keuken met een modern kookeiland en een grote wasberging.

Het huis beschikt over drie comfortabele slaapkamers op de verdieping, perfect voor een groeiend gezin. De badkamer zal je zeker bekoren met een ligbad, instapdouche en handdoekdroger.

De woning kan jouw thuis worden, klaar om in te trekken, volledig geschilderd en voorzien van designlichtarmaturen en gordijnrails. Je zult ook de voordelen waarderen van twee parkeerplekken, regenwatergebruik en het gebruik van een aparte thermostaat in elke ruimte. Bovendien zijn alle slaapkamers uitgerust met tv- en internetverbindingen.

Buiten superieure functies zoals vloerverwarming (ondersteund door een warmtepomp die ook als koeler kan worden gebruikt), heeft dit eigendom een aantrekkelijke tuin met een groot tuinhuis met overkapping. De tuinaanleg wordt nog verder afgewerkt. Dit is ongetwijfeld een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en energie-efficiëntie in één pakket.

* * *

Waalstraat 147 - 9870 Zulte - Deze prachtige super energiezuinige ( label A ) halfopen nieuwbouw bevindt zich in Zulte en heeft een grondoppervlakte van +/- 400m2. De woning beschikt over zonnepanelen en ventilatiesysteem D. Verder wordt de woning verwarmd via vloerverwarming met een warmtepomp waarmee de woning ook kan gekoeld worden in de zomer. Bovendien is woning voorzien van tuin en groot tuinhuis met overkapping
Indeling:
Via de voordeur komt u meteen in de inkomhal die over een gastentoilet beschikt. Via deze inkomhal kom je uit de lichtrijke leefruimte die uitgeeft op terras en tuin, aansluitend de ingerichte keuken met kookeiland, grote wasberging. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, instapdouche en handdoekdroger.
Twee parkeerplaatsen. De tuin wordt nog verder afgewerkt.

Pluspunten
- Hoogwaardige materialen
- Woning voor zien van designlichtarmaturen en gordijnenrails
- Volledig geschilderd, instapklaar
- Regenwater
- Iedere ruimte heeft aparte thermostaat
- Alle slaapkamers voorzien van TV en internet aansluiting

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.225
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
400 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
0AJRBSWPNJMM
EPC Waarde
20 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€1.225 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com