Home Verhuurd Huis 9630 Zwalm
Zwalmlaan 31
Kaart

Zwalmlaan 31

9630 Zwalm Huis Verhuurd
145 m² wonen
3 slaapkamers
€870

Op zoek naar een charmante en gezellige woning om te huren in Zwalm? Deze halfopen bebouwing is instapklaar en voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt. De ligging is zeer rustig en gunstig, dichtbij verschillende voorzieningen zoals scholen, winkels en het station van Zwalm.

De indeling van de woning bestaat uit een inkomhal, een praktische bureauruimte, een lichtrijke leefruimte en een open ingerichte keuken. Daarnaast beschikt de woning over een ruime berging, een afzonderlijk toilet, een nachthal, drie volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer. Er is ook een zolderruimte en kelder aanwezig. Buiten kan je genieten van een groene en onderhoudsvriendelijke tuin met terras en een ruime garage met extra opbergmogelijkheden.

De woning is geschikt voor maximaal 3 tot 4 personen. De huurprijs bedraagt € 870 per maand en de woning is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is 452 kWh/m² en de unieke code (UC) is 2195574. Let op: er wordt een basisregel gehanteerd voor de financiële haalbaarheid van de huur: € 870 * 3 = € 2610.

* * *

Zwalmlaan 31 - 9630 Zwalm - Te huur, gezellige halfopen bebouwing met ruime tuin in ZwalmUITERST CHARMANTE EN GEZELLIGE halfopen bebouwing gelegen in de gemeente Zwalm! De woning kent een INSTAPKLAAR KARAKTER en is voorzien van alle MODERNE COMFORT! De woning kent een ZEER RUSTIGE EN GUNSTIGE LIGGING nabij verschillende voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer zoals het STATION van Zwalm.Indeling: inkomhal, PRAKTISCHE bureauruimte, LICHTRIJKE leefruimte, open ingerichte keuken, RUIME berging, afzonderlijk toilet, nachthal, 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, ingerichte badkamer, zolderruimte, kelder, GROENE EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE tuin met terras en RUIME GARAGE met extra opbergmogelijkheden.Opmerking: De woning is geschikt voor maximum 3 à 4 personen! Omdat je financieel comfortabel zou kunnen huren wordt de volgende basisregel gehanteerd: € 870 * 3 = € 2610Adres: Zwalmlaan 31 - 9630 ZwalmBeschikbaar vanaf 1 juni 2024Huurprijs: € 870/mnd EPC: 452 kWh/m² - UC: 2195574

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 870
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
SMQR0UN8MIKJ
Makelaar Code
9630, Zwalmlaan 31
EPC Waarde
452 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Effectief overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€870 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com