Home Te Huur Kantoor 2930 Brasschaat
Sint Jobsesteenweg 1-6



immo Kaart

Sint Jobsesteenweg 1-6, 2930 Brasschaat

Kantoor Te Huur in Brasschaat
148 m² wonen

Sint Jobsesteenweg 1-6 - 2930 Brasschaat - Het betreft de verhuur van een kantoor op de site "Campus Coppens", deze site biedt een professionele werkomgeving vlakbij de op- en afrit van de autosnelweg E19 en geniet ook van een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. De site profileert zich als een groene campus met veel aandacht voor energiezuinigheid en rationeel verbruik.

Het beschikbare kantoor is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en heeft een oppervlakte, in totaliteit, van ca. 894 m² waarvan:
- ca. 598 m² kantoorruimte,
- ca. 148 m² break-out room,
- ca. 148 m² magazijn + doucheruimte.

De kantoorruimtes zijn goed onderhouden en voorzien van moderne faciliteiten en voorzieningen die essentieel zijn voor een efficiënte werkomgeving. Met voldoende ruimte om meerdere werkstations te plaatsen, evenals aparte vergaderruimtes of privékantoren, biedt deze ruimte veel flexibiliteit. Het interieur is licht en ruimtelijk dankzij de vele raampartijen.

Huurprijs bedraagt: 8.451 €/maand (excl. onroerende voorheffing en huurlasten)

Als u geïnteresseerd bent in het huren van dit goed gelegen kantoor te Brasschaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 8.451
Algemeen
Type
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
YS8D1VAL7B-G
Makelaar Code
5589088
Prijs Geschiedenis
28 Oct 2023
€8.451 / EPMC
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com