immo Kaart

Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge

Kantoor Te Huur in Gentbrugge
32 m² wonen

Kerkstraat 106 - 9050 Gentbrugge - Dicht bij veel invalswegen, het keizerpark en het station van Gentbrugge ligt ons kantoor. Het is gelegen in een oud fabriekspand dat gerenoveerd is op een site met tal van ondernemers.

Het kantoor zelf is 32 vierkante meter groot en heeft heel veel lichtinval.De maandelijkse huurprijs bedraagt 245 euro en er wordt een provisie van 175 euro voor de gemeenschappelijke kosten gevraagd. (EGW). Verder heeft het kantoor airconditioning / warmte convectoren, een parlofoon om uw gasten binnen te laten en internetaansluiting. (internet zelf te voorzien). Een ideale plek voor start-ups of kleine ondernemingen.

Het kantoor heeft ook een aantal extra troeven. Zo zijn parkeerplaatsen voor u en uw personeel inbegrepen in de prijs. Er is een gemeens chappelijke keuken met vaatwas, een (overdekt) terras en verschillende vergaderruimtes (te reserveren) waar u gebruik van maken.

Het kantoor is beschikbaar vanaf september 2021 en kan eventueel gemeubeld gehuurd worden.Op de foto's is de ruimte nu in twee delen gedeeld door een grote kast, maar deze kan u desgewenst verwijderen om één grote ruimte te maken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245
Algemeen
Type
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
32 m2
Referentie
4647120210809133853
Prijs Geschiedenis
09 Aug 2021
€245 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com