Home Verhuurd Kantoor 8510 Kortrijk
Zusters Lovelingstraat 100
Kaart

Zusters Lovelingstraat 100

8510 Kortrijk Kantoor Verhuurd
91 m² wonen
800 m² perceel
€350

* * *

Zusters Lovelingstraat 100 - 8510 Kortrijk - Ontdek uw ideale werkruimte in het hart van Marke, Kortrijk! Gelegen op het eerste verdiep van ons charmante pand, bieden wij nog drie uitnodigende kantoren/praktijkruimtes aan, variërend van 19 tot 33 m². Deze veelzijdige ruimtes verwelkomen allerlei beroepen, met een bijzondere nadruk op medische vrije beroepen, gezien de nabijheid van de multidisciplinaire praktijk Samen Groeien op het gelijkvloers.

Elk kantoor heeft natuurlijk licht en is voorzien van airco. Met ruime parkeergelegenheid, een aangename lobby en een gezamenlijke keuken/eetruimte op het gelijkvloers, bieden we een gezellige en sociale werkomgeving. Extra voordeel, er bevindt zich een chiropractor op het gelijkvloers, dus bij klachten hoeft u maar de trap af te lopen en u kan op consultatie gaan tussen het werk door!

De huurprijs is inclusief verbruik en internet en hoewel de ruimtes in principe onbemeubeld worden verhuurd, staan we open voor overleg hierover. Gelegen in een rustige en residentiële omgeving in Marke, is ons pand gemakkelijk bereikbaar via de R8 en vlakbij Kortrijk centrum.

Heeft u behoefte aan meer dan 1 ruimte? Het is ook mogelijk om het volledige verdiep te huren, met als extraatje een handige berging van 9m² tot uw beschikking.

Belangrijke info: voor ingebruikname wordt het pand nog opgefrist! Sneak-peek video: https://youtube.com/shorts/v9X2DCCH7_A?feature=share

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 350
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
800 m2
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
0GITHNNHWG0E
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€350 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com