Kaart

Motstraat 32

2800 Mechelen Kantoor Te Huur
841 m² wonen

Motstraat 32 - 2800 Mechelen - Het betreft de verhuring van een ingericht kantoor van ca. 841 m² te Motstraat 32, Mechelen.

Het kantoor is gelegen in een modern kantorencomplex op wandelafstand van het treinstation en nabij het op- en afrittencomplex van Mechelen Noord.

Het beschikbare kantoor heeft een ontvangstruimte en twee vergaderzalen op het gelijkvloers, op de tweede verdieping kunnen we nog enkele vergaderzalen terugvinden alsook een volledig ingerichte keuken en ruime landschapskantoren met focusrooms.

De kantoorruimte is goed onderhouden en voorzien van alle moderne faciliteiten en voorzieningen die essentieel zijn voor een efficiënte werkomgeving. Met voldoende ruimte om meerdere werkstations te plaatsen, evenals aparte vergaderruimtes en privékantoren, biedt dit kantoor veel flexibiliteit. Het interieur is hedendaags ingericht met kwalitatieve materialen.

Huurprijs: 135 €/m²/jaar (excl. algemene lasten en onroerende voorheffing)
Algemene kosten: ca. 38 €/m²/jaar
Onroerende voorheffing: ca. 19 €/m²/jaar

Bij het kantoor zijn ook 20 parkeerplaatsen bij te huren aan 400 €/plaats/jaar.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van dit ingerichte kantoor te Mechelen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen. Ons team van ervaren vastgoedspecialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 9.461
Algemeen
Type
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
841 m2
Referentie
851CHSVD2VAV
Makelaar Code
5946083
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€9.461 / EPMC
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com