Kaart

Hoogstraat 24

8460 Oudenburg Kantoor Te Huur

* * *

Hoogstraat 24 - 8460 Oudenburg - Handelspand te huur in hartje Oudenburg van +/- 130 m². Dit pand heeft een zeer gunstige ligging en is ideaal geschikt voor zowel kantoor- als winkelruimte. Momenteel is het handelspand ingedeeld met een inkom, 4 burelen, kelder en kluis. De inkom is momenteel voorzien van een efficiënt ingericht loket, ideaal voor klantgerichte activiteiten of als ontvangstbalie. Daarnaast zijn er 2 burelen, voorzien van een scheidingswand, en 2 aparte burelen beschikbaar. Deze burelen zijn ruim en bieden voldoende plaats voor een productieve werkomgeving.

Twee van de burelen bieden een prachtig uitzicht op de aangrenzende tuin, waardoor een aangename en ontspannen werkomgeving wordt gecreëerd. Een bijkomend voordeel van deze kantoorruimte is de aanwezigheid van een kelder met een grote kluis. De kluis van 20m² is uitgerust met een automatische elektronische vergrendeling, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

De ligging van deze kantoorruimte is ideaal, omdat het zich in het centrum van Oudenburg bevindt. Hierdoor zijn alle nodige faciliteiten en voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, binnen handbereik.

Kortom, deze kantoorruimte in het centrum van Oudenburg biedt een uitstekende gelegenheid voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en goed uitgeruste werkplek. Met diverse burelen, een kluis en loket, voldoet deze ruimte aan de behoeften van verschillende soorten ondernemingen. Neem vandaag nog contact op om deze unieke kantoorruimte te bezichtigen en te ontdekken hoe het uw bedrijf kan versterken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Kantoor
Referentie
A8B0K1G9MDT5
Makelaar Code
OU24242
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
19 Jul 2023
€1.050 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com