Kaart

9150 Rupelmonde Kantoor Te Huur
915 m² wonen
1.017 m² perceel

* * *

Wens je graag een bezoek? Contacteer Charlotte voor meer info: MAIL naar cvg@claves.be of BEL 0467/00.86.20

Dit indrukwekkende kantoorgebouw omarmt een eigentijdse, loftachtige industriële sfeer die perfect samenvloeit met een heldere visie op essentie, balans en een zuiver perspectief. Bij binnenkomst word je begroet door een prachtige inkomhal met een laadbrug die een subtiele knipoog geeft naar de nabijgelegen scheepvaart, waardoor een unieke en gedenkwaardige eerste indruk wordt gecreëerd.

De architectuur van het gebouw is doordrenkt met strakke lijnen en een open ontwerp dat naadloos overgaat van de inkomhal naar een vergaderzaal. Een gang leidt naar moderne, aparte toiletfaciliteiten voor dames en heren, allemaal ontworpen met een minimalistische esthetiek in gedachten.

Het hart van de ruimte wordt gevormd door een open structuur op een split-level, aangevuld met verschillende werkplekken en vier ruime afzonderlijke kantoorruimtes. Dit landschapskantoor wordt vergezeld door een open vergaderplek, die een stimulerende werkomgeving biedt.

Op het gelijkvloers bevindt zich een aparte ruimte voor eventuele opslag, compleet met een afsluitbare ruimte voor IT-infrastructuur. Het gebouw is ook voorzien van een ruw afgewerkt magazijn met zichtbare technische aansluitingen en leidingen, wat een troef is voor toekomstige aanpassingen in de bekabeling.

De eerste verdieping, die eventueel kan dienen als een exclusieve woonruimte/loft met een groot terras en een adembenemend zicht op de Schelde, biedt een ontspanningsruimte, een ruime eetplaats, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en een prachtige vergaderruimte die reikt tot aan de nok van het dak. Hier vormt een royaal terras van 60m² een adembenemende locatie met een panoramisch uitzicht op het water en maximale lichtinval.

Het interieur is een samenhangende mix van beton, hout, witte muren en staal, waarbij wit als dominante kleur door het hele gebouw loopt en regelmatig contrasteert met de geelkleurige polymeervloeren, wat resulteert in een zeer eigentijdse esthetiek.

Wat duurzaamheid betreft, wordt het gebouw verwarmd door warmtepompen en vier splinternieuwe, geavanceerde waterstofcentrales, waardoor elektriciteit ter plaatse wordt opgewekt met behulp van waterstof uit gas, een uitzonderlijke en innovatieve benadering.

Het gebouw biedt publieke parkeergelegenheid en beschikt over vier ruime privéparkeerplaatsen. Strategisch gelegen op slechts zes kilometer van de E17 tussen Antwerpen en Gent, omvat de totale oppervlakte van de kantoorruimte 925m², het buitenterras 57m², de verharde circulatieruimte 336m² en heeft het perceel een oppervlakte van 1.017m².

Kort samengevat is dit een meesterlijk complex, doordacht ontworpen voor ruimtebeleving, duurzaamheid, werkplezier en een algeheel gevoel van welbehagen, waar minimalisme tot zijn recht komt.

De huurprijs is 5.500 EUR/maand + aandeel onroerende voorheffing.

Wens je een bezoek? Contacteer Charlotte voor een bezichtiging: mail cvg@claves.be of bel 0467/00.86.20

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 5.500
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
1.017 m2
Bewoonbare oppervlakte
915 m2
Referentie
B9U7J60L4O9J
Makelaar Code
3644801
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
geen maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Industriegebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
27 Dec 2023
€5.500 / Claves Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com