Home Te Koop Appartement 9300 Aalst
Moorselbaan 256-bus-app1
Kaart

Moorselbaan 256-bus-app1

9300 Aalst Appartement Te Koop
100 m² wonen
105 m² perceel
1 slaapkamers

* * *

Moorselbaan 256-bus-app1 - 9300 Aalst - Een thuis die bijzonder duurzaam en levensbestendig gebouwd is, dat kan je vinden bij het project ‘De Mortselbaan’. Langs de achterzijde ben je omgeven door het groen én je bent in minder dan 10 minuten in het centrum van Aalst. Je vertrekt op een gunstige locatie en zo ben je overal snel ter plaatse. Een luxe waar je nog jaren van zal kunnen genieten.

Op 10 minuten van de E40
Op 8 minuten van Aalst centrum
Op 20 minuten van Gent
Op 35 minuten van Brussel
Op 10 minuten van station Aalst

Bespaar daarnaast elke maand op je energiefactuur dankzij een energiezuinig E-peil. De duplex is volgens de nieuwste isolatie en verwarmingstechnieken gebouwd wat resulteert in een BEN-duplex en zo is jouw duplex klaar voor de toekomst. En beschikt over 2 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche & lavabo, lichtrijke woonkamer met open keuken en afgesloten berging.

Zonnepanelen
Ventilatiesysteem
Vloerverwarming
Goede warmte- & geluidsisolatie
Tuin + terras

Ontdek de prachtige interieurs met hoogwaardige afwerking. Want de duplex wordt volledig afgewerkt aangeboden, inclusief een volledig uitgewerkt pakket van keukenmeubilair en -toestellen, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekledingen. Schilderwerken, gordijnrails, verlichtingsarmatuur en los meubilair, ingemaakte kasten zijn niet voorzien. Daarnaast wordt er wel een ruim budget voorzien voor eigen afwerking (in samenspraak). Het ruime afwerkingsbudget zorgt ervoor dat je de duplex kan afwerken naar jouw zinnen. Deze afwerking wordt uitgevoerd door de eigen aannemers van de verkoper.De duplex wordt gebouwd volgens het Bijna-Energie-Neutraal (BEN)-principe, wat maakt dat het een ideale investering is voor morgen. Daarnaast heeft het ook een doordachte indeling voor een zo ideaal mogelijk wooncomfort en een optimale lichtinval.Tot slot is parkeren niet langer een bron van frustratie. De parkeergelegenheid die ook deel uitmaakt van het project ‘De Mortselbaan’ zorgt voor een unieke troef en deze is apart aan te kopen voor 25.000 euro.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 307.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
105 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
SHIYGB6JU2VP
Makelaar Code
1364
EPC Waarde
30 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Sep 2023
€307.000 / Woonservice
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com